مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,088
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ترکیبات قندی نوش گیاه اسپند قبل و بعد از گرده افشانی

صفحات

 صفحه شروع 69 | صفحه پایان 76

کلیدواژه

چکیده

 نوش گیاه اسپند به مقدار قابل ملاحظه ای در زیر تخمدان و در محفظه جام مانند نوشگاه جمع می شود که قابل جمع آوری و مطالعه است. در این بررسی نوش گیاه اسپند در دو مرحله قبل و بعد از گرده افشانی با استفاده از روش جذب بر روی صفحات کاغذی واتمن شماره 1 جمع آوری و سپس قندهای موجود در آن مورد بررسی قرار گرفت. برای این منظور از کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا به روش فاز معکوس, با شستشوی ایزوکراتیک و شناساگر رفراکتیو اندکس استفاده گردید. در این آنالیز حلال استو نیتریل- آب به نسبت 18-82 و ستون آمین به کار برده شد. نتایج حاصل از این آنالیز وجود قندهای گلوکز, فروکتوز و ساکارز را اثبات کرد که میزان هر یک به ترتیب 39, 34 و 27.5 درصد در نوش قبل از گرده افشانی و 38.5, 35 و 26.5 درصد در نوش بعد از گرده افشانی نسبت به قند تام بوده است. همچنین مشخص شد که غلظت قندهای موجود در نوش این گیاه بعد از گرده افشانی بیش از دو برابر افزایش می یابد, ولی در هر حال در هر دو مرحله گرده افشانی این نوش در گروه نوشهای غنی از هگزوز قرار می گیرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فتحی آزاد، فاطمه، علی اصغرپور، محبوبه، رشیدی، محمدرضا، و صهیبی، مسعود. (1384). بررسی ترکیبات قندی نوش گیاه اسپند قبل و بعد از گرده افشانی. دانش کشاورزی، 15(3)، 69-76. SID. https://sid.ir/paper/28729/fa

    Vancouver: کپی

    فتحی آزاد فاطمه، علی اصغرپور محبوبه، رشیدی محمدرضا، صهیبی مسعود. بررسی ترکیبات قندی نوش گیاه اسپند قبل و بعد از گرده افشانی. دانش کشاورزی[Internet]. 1384؛15(3):69-76. Available from: https://sid.ir/paper/28729/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه فتحی آزاد، محبوبه علی اصغرپور، محمدرضا رشیدی، و مسعود صهیبی، “بررسی ترکیبات قندی نوش گیاه اسپند قبل و بعد از گرده افشانی،” دانش کشاورزی، vol. 15، no. 3، pp. 69–76، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/28729/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button