Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

829
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه عملکرد پرواری و برخی از خصوصیات لاشه بره های نر حذفی لری بختیاری تغذیه شده با کاه غنی شده برنج

صفحات

 صفحه شروع 183 | صفحه پایان 193

چکیده

 به منظور بررسی عملکرد پرواری و برخی از خصوصیات لاشه بره های نر حذفی لری بختیاری با استفاده از کاه غنی شده برنج با اوره از تعداد 36 راس بره نره لری بختیاری با متوسط وزن 6.15±53.2 کیلوگرم و سن 20±270 روز استفاده شد. حیوانات آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی با سه جیره غذایی حاوی سطوح صفر, 50 و 100 درصد کاه غنی شده برنج براساس ماده خشک بجای علوفه و دارای 2.4 مگا کالری بر کیلوگرم انرژی قابل سوخت و ساز در ماده خشک و 13 درصد پروتئین خام برای مدت 80 روز پروار شدند. نتایج نشان داد که میانگین افزایش وزن روزانه گروه های آزمایشی با سطوح مصرف صفر, 50 و 100 درصد کاه غنی شده برنج در جیره به ترتیب: 163, 143 و 112 17)± (گرم بود, که اختلاف آماری بین گروه های با سطوح مصرف صفر و 100 درصد کاه برنج معنی دار (P<0.05) بود. همچنین ماده خشک مصرفی روزانه حیوانات آزمایشی به ترتیب 1.9, 1.75 و 1.48 کیلوگرم بود که گروه های با سطوح مصرف صفر و 50 با گروه مصرف 100 درصد کاه برنج اختلاف آماری معنی داری (P<0.05) نشان دادند. ضریب تبدیل غذایی گروه های آزمایشی فاقد اختلاف معنی دار و به ترتیب: 12.5, 14.5 و 14 (±1.9) بود. از نظر صفات بازده لاشه, وزن گوشت, استخوان, چربی زیر جلدی و دنبه شماره های مختلف آماری در بین تیمارها وجود نداشت. این آزمایش نشان داد که استفاده از کاه غنی شده برنج تا میزان 50 درصد به جای علوفه جیره بدلیل کاهش قیمت هر کیلوگرم جیره غذایی, عدم اختلاف معنی دار با جیره عادی از نظر عملکرد پروار و خصوصیات لاشه قابل استفاده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    شادنوش، غلامرضا، و زمانی، فرشاد. (1385). مطالعه عملکرد پرواری و برخی از خصوصیات لاشه بره های نر حذفی لری بختیاری تغذیه شده با کاه غنی شده برنج. دانش کشاورزی، 16(3)، 183-193. SID. https://sid.ir/paper/28818/fa

    Vancouver: کپی

    شادنوش غلامرضا، زمانی فرشاد. مطالعه عملکرد پرواری و برخی از خصوصیات لاشه بره های نر حذفی لری بختیاری تغذیه شده با کاه غنی شده برنج. دانش کشاورزی[Internet]. 1385؛16(3):183-193. Available from: https://sid.ir/paper/28818/fa

    IEEE: کپی

    غلامرضا شادنوش، و فرشاد زمانی، “مطالعه عملکرد پرواری و برخی از خصوصیات لاشه بره های نر حذفی لری بختیاری تغذیه شده با کاه غنی شده برنج،” دانش کشاورزی، vol. 16، no. 3، pp. 183–193، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/28818/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا