مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,173
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

661
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر عوامل گوناگون بر پایداری رنگ توت فرنگی در تولید کنسانتره

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 6

چکیده

 توت فرنگی از نظر تولید میوه در ایران گیاهی نسبتا جدید است. این میوه در نواحی سردسیر کشور به ویژه کردستان از جایگاه ویژه ای برخوردار است به طوری که در سال 1375 از کل میزان تولید توت فرنگی (17095 تن), 16000 تن در کردستان و 18 تن در خراسان تولید گردیده است. متاسفانه به دلیل حساسیت و آسیب پذیری بافت توت فرنگی, این میوه به مدت طولانی قابل نگهداری نمی باشد. لذا تولید فرآورده های مختلف از آن با قابلیت نگهداری بیشتر ضروری به نظر می رسد. از جمله این فرآورده ها می توان به عصاره, کنسانتره, پورد, مربا, ژله و... اشاره کرد. یکی از شاخص هایی که در ارزیابی یک فرآورده از اهمیت ویژه ای برخوردار است رنگ آن می باشد. کنسانتره توت فرنگی نیز از این ویژگی مستثنی نیست. در این پژوهش اثر عوامل گوناگون نظیر pH (در 4 سطح 3.5, 3.25, 3, 2.75), SO2 (در سه سطح صفر, 20 و 40 میلی گرم در 400 میلی لیتر) و SnCl2. 2H2O (در دو سطح صفر و 0.2 درصد) بر پایداری رنگ توت فرنگی در طی تولید کنسانتره مورد ارزیابی قرار گرفت و مشخص شد که pH= 3 بهترین اثر را بر پایداری آنتوسیانین و اسید آسکوربیک داشته و اسیدیته بهتری در کنسانتره ایجاد نموده است. SO2 نیز در سطح 40 میلی گرم در 400 میلی لیتر بهترین اثر را بر پایداری آنتوسیانین و اسید آسکوربیک نشان داده است و اسیدیته بالاتری نسبت به سطوح دیگر SO2 ایجاد نموده است. 2H2O SnCl2 نیز در سطح 0.2 درصد نتایجی مشابه SO2 داشته است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صادقی، کیانوش، شهیدی، فخری، و رضوی، سیدمحمدعلی. (1380). اثر عوامل گوناگون بر پایداری رنگ توت فرنگی در تولید کنسانتره. دانش کشاورزی، 11(2)، 1-6. SID. https://sid.ir/paper/28831/fa

    Vancouver: کپی

    صادقی کیانوش، شهیدی فخری، رضوی سیدمحمدعلی. اثر عوامل گوناگون بر پایداری رنگ توت فرنگی در تولید کنسانتره. دانش کشاورزی[Internet]. 1380؛11(2):1-6. Available from: https://sid.ir/paper/28831/fa

    IEEE: کپی

    کیانوش صادقی، فخری شهیدی، و سیدمحمدعلی رضوی، “اثر عوامل گوناگون بر پایداری رنگ توت فرنگی در تولید کنسانتره،” دانش کشاورزی، vol. 11، no. 2، pp. 1–6، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/28831/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button