مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

628
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

651
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر زمان و ظرف بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی عسل های تولیدی استان کردستان

صفحات

 صفحه شروع 427 | صفحه پایان 434

چکیده

 زمینه مطالعه: عسل یک محصول غذایی فوق العاده و دارای خواص درمانی است. از سوی دیگر کیفیت عسل می تواند در اثر عوامل مختلف دچار تغییر شود. هدف: هدف از انجام این تحقیق آزمایش خصوصیات فیزیکوشیمیایی عسل تولیدی در چهار جهت جغرافیایی استان کردستان در دوره های مختلف نگهداری و ظروف مختلف نگهداری بود. روش کار: در این تحقیق کلاً 96 نمونه عسل از 4 زنبورستان در مناطق مختلف استان تهیه شد و در ظروف مختلف و دوره های مختلف زمانی در دمای C° 5/3± 5/25 نگهداری گردید. پس از آماده سازی نمونه ها, ویژگی های رطوبت, قندهای احیاء کننده, ساکارز, pH, اسیدیته, نسبت فروکتوز به گلوکز, خاکستر, دیاستاز و هیدروکسی متیل فورفورال مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج: نتایج به دست آمده نشان داد که میانگین کل رطوبت, قندهای احیاء کننده, ساکارز, pH, اسیدیته, نسبت فروکتوز به گلوکز و خاکستر, به ترتیب 79/13%, 67/77 %, 22/2%, 86/3, meq/kg 39/21, 09/1% و 13/0% بود. بررسی کیفی نشان داد دیاستاز در نمونه ها وجود داشت ولی هیدرو کسی متیل فورفورال وجود نداشت. با افزایش زمان نگهداری, نسبت فرکتوز به گلوکز و اسیدیته به طور معنی داری افزایش یافتند, لیکن رطوبت و pH به طور معنی داری کاهش پیدا کردند (05/0>P). ظروف مختلف اثر معنی داری بر خواص فیزیک وشیمیایی عسل تولیدی نداشتند. نتیجه گیری نهایی: به طورکلی می توان اعلام نمود که مقایسه مقادیر به دست آمده با استانداردهای موجود نشان داد که کیفیت نمونه های عسل مورد بررسی مطلوب و در حد استاندارد بود. همچنین بر اساس نتایج این تحقیق, عسل تولیدی استان را می توان به مدت 9 ماه در حد کیفیت قابل قبول در دمای اتاق و ظروف مختلف نگهداری کرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خان بابایی، هومن، خضری، محمد، بهمنی، حمیدرضا، و صالحی، صالح. (1397). بررسی تاثیر زمان و ظرف بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی عسل های تولیدی استان کردستان. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، 73(4 )، 427-434. SID. https://sid.ir/paper/34789/fa

    Vancouver: کپی

    خان بابایی هومن، خضری محمد، بهمنی حمیدرضا، صالحی صالح. بررسی تاثیر زمان و ظرف بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی عسل های تولیدی استان کردستان. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)[Internet]. 1397؛73(4 ):427-434. Available from: https://sid.ir/paper/34789/fa

    IEEE: کپی

    هومن خان بابایی، محمد خضری، حمیدرضا بهمنی، و صالح صالحی، “بررسی تاثیر زمان و ظرف بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی عسل های تولیدی استان کردستان،” مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، vol. 73، no. 4 ، pp. 427–434، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/34789/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button