APA:
کپیمروتی، حسن، عبدی، رحیم، و شمسی، محمدمهدی. (1396). بررسی تاثیر غلظتهای مختلف شوری بر بافت آبشش ماهی بنی (Barbus sharpeyi). مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، 72(2)، 243-249. SID. https://sid.ir/paper/34810/fa
Vancouver:
کپیمروتی حسن، عبدی رحیم، شمسی محمدمهدی. بررسی تاثیر غلظتهای مختلف شوری بر بافت آبشش ماهی بنی (Barbus sharpeyi). مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)[Internet]. 1396؛72(2):243-249. Available from: https://sid.ir/paper/34810/fa
IEEE:
کپیحسن مروتی، رحیم عبدی، و محمدمهدی شمسی، “بررسی تاثیر غلظتهای مختلف شوری بر بافت آبشش ماهی بنی (Barbus sharpeyi)،” مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، vol. 72، no. 2، pp. 243–249، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/34810/fa