مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

443
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

523
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات گنجاندن سطوح مختلف پربیوتیک ایمنووال و پروبیوتیک پریمالاک بر شاخصههای رشد، بازماندگی، ترکیب بدن و فاکتورهای خونی بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

صفحات

 صفحه شروع 45 | صفحه پایان 53

چکیده

 زمینه مطالعه: پربیوتیک ها و پروبیوتیک ها از مهم ترین ترکیبات فعال زیستی برای افزایش سلامتی آبزیان محسوب می شوند. هدف: در این مطالعه اثرات گنجاندن پربیوتیک ایمنووال و پروبیوتیک پری مالاک در جیره بر شاخصه های رشد, بازماندگی, ترکیب بدن و فاکتورهای خونی بچه ماهی کپور دریایی (Cyprinus carpio) بررسی شد. روش کار: تعداد 100 قطعه بچه ماهی با وزن اولیهmg 560 در هر تانک (7 تیمار در 21 تانک ونیرو-هر کدام در سه تکرار) توزیع و با جیره های آزمایشی حاوی پربیوتیک ایمنووال و پروبیوتیک پری مالاک هر کدام در چهار سطح صفر (شاهد), 05/0, 1/0 و 15/0 درصد از جیره غذایی به مدت 56 روز تغذیه شدند. در پایان دوره, شاخصه های رشدی, ترکیب بدن و پارامترهای خونی بچه ماهیان در سطوح مختلف ارزیابی شد. نتایج: میزان افزایش وزن بدن, ضریب رشد ویژه, ضریب تبدیل غذایی در ماهیان تغذیه شده با جیره حاوی 15/0 درصد پربیوتیک و 1/0 درصد پروبیوتیک عملکرد بهتری در مقایسه با سایر گروه ها نشان داد. میزان بازماندگی در تیمارهای مختلف اختلاف واضح نداشت ولی گروه های دارای ترکیبات فعال عملکرد بالاتری داشتند. میزان پروتئین بدن در گروه های حاوی پربیوتیک و پروبیوتیک افزایش معنی داری در مقایسه با گروه شاهد داشت و چربی بدن نیز روند افزایشی معنی داری نشان داد. میزان گلبول قرمز اختلاف معنی داری بین گروه ها نشان نداد ولی گلبول سفید در گروه های دارای پروبیوتیک عملکرد بالاتری در مقایسه با گروه های حاوی پربیوتیک و گروه شاهد داشت. نتیجهگیری نهایی: نظر به بهبود برخی از شاخصه های رشد, تغذیه ای و خونی, گنجاندن سطوح 1/0 و 15/0 درصد پربیوتیک ایمنووال و پروبیوتیک پری مالاک در ابتدای دوره پرورش در جیره غذایی بچه ماهیان کپور خزری پیشنهاد گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پناهی صاحبی، حسین، اسماعیلی فریدونی، ابوالقاسم، ایمان پور، محمدرضا، طاهری میرقائد، علی، براری، عباس، و کاویان پور، ماشااله. (1398). اثرات گنجاندن سطوح مختلف پربیوتیک ایمنووال و پروبیوتیک پریمالاک بر شاخصههای رشد, بازماندگی, ترکیب بدن و فاکتورهای خونی بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، 74(1 )، 45-53. SID. https://sid.ir/paper/34912/fa

    Vancouver: کپی

    پناهی صاحبی حسین، اسماعیلی فریدونی ابوالقاسم، ایمان پور محمدرضا، طاهری میرقائد علی، براری عباس، کاویان پور ماشااله. اثرات گنجاندن سطوح مختلف پربیوتیک ایمنووال و پروبیوتیک پریمالاک بر شاخصههای رشد, بازماندگی, ترکیب بدن و فاکتورهای خونی بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)[Internet]. 1398؛74(1 ):45-53. Available from: https://sid.ir/paper/34912/fa

    IEEE: کپی

    حسین پناهی صاحبی، ابوالقاسم اسماعیلی فریدونی، محمدرضا ایمان پور، علی طاهری میرقائد، عباس براری، و ماشااله کاویان پور، “اثرات گنجاندن سطوح مختلف پربیوتیک ایمنووال و پروبیوتیک پریمالاک بر شاخصههای رشد, بازماندگی, ترکیب بدن و فاکتورهای خونی بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)،” مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، vol. 74، no. 1 ، pp. 45–53، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/34912/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button