APA:
کپیرحمانی فرح، کاوه، مولودی، زینب، معینی، سهراب، شعبان پور، بهاره، شعبانی، علی، و ایمان پور، محمدرضا. (1389). مقایسه تاثیر بیهوشی با
CO2, گل میخک و کشتار خارج از آب بر کیفیت گوشت ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، 65(4)، 301-306. SID. https://sid.ir/paper/35099/fa
Vancouver:
کپیرحمانی فرح کاوه، مولودی زینب، معینی سهراب، شعبان پور بهاره، شعبانی علی، ایمان پور محمدرضا. مقایسه تاثیر بیهوشی با
CO2, گل میخک و کشتار خارج از آب بر کیفیت گوشت ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)[Internet]. 1389؛65(4):301-306. Available from: https://sid.ir/paper/35099/fa
IEEE:
کپیکاوه رحمانی فرح، زینب مولودی، سهراب معینی، بهاره شعبان پور، علی شعبانی، و محمدرضا ایمان پور، “مقایسه تاثیر بیهوشی با
CO2, گل میخک و کشتار خارج از آب بر کیفیت گوشت ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)،” مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، vol. 65، no. 4، pp. 301–306، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/35099/fa