مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,001
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

433
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تولید پروتئینهای نوترکیب فسفولیپاز D و پروتئین شوک حرارتی کورینه باکتریوم سودوتوبرکلوزیس

صفحات

 صفحه شروع 121 | صفحه پایان 127

کلیدواژه

پروتئین شوک حرارتی (HSP60)Q2

چکیده

 زمینه مطالعه: بیماری لنفادنیت پنیری ناشی از کورینهباکتریوم سودوتوبرکلوزیس یکی از مهم ترین بیماری های گوسفند و بز است که منجر به ضرر های اقتصادی دام پروران می شود. فسفولیپاز (PLD) D این باکتری یک اگزوتوکسین قوی است که به عنوان یک عامل حدت اصلی آن در نظر گرفته می شود و احتمالا در انتشار باکتری از محل عفونت به سایر قسمت های بدن میزبان مشارکت دارد. پروتئین های شوک حرارتی (HSPs) کاندیدا های خوبی برای تهیه واکسن ها هستند چون هم ایمنی هومورال و هم ایمنی سلولی را تحریک می کنند. هدف: مطالعه حاضر باهدف تولید پروتئین های نوترکیب PLD و HSP60 کورینهباکتریوم سودوتوبرکلوزیس جهت فراهم شدن زمینه ی بررسی توان محافظت کنندگی و ساخت واکسن ضد این باکتری صورت گرفت. روش کار: ژن های PLD و HSP60, در پلاسمید pMAL-c2X کلون گردیدند و در اشرشیاکلی سویه DH5 ترانسفورمه شدند. بیان پروتئین ها با استفاده از روش SDS-PAGE بررسی شده و صحت ردیف نوکلئوتیدی محصولات کلون شده با تعیین توالی نوکلئوتیدی مورد تایید قرار گرفتند. نتایج: نتایج نشان داد که اشرشیاکلی سویه DH5 ترانسفورمه شده به خوبی پروتئین های فوق را بیان می نماید. پروتئین های نوترکیب بیان شده تقریبا به طور کامل محلول بودند. نتیجهگیری نهایی: با توجه به امکان تولید پروتئین های نوترکیب فوق, در مطالعات بعدی می توان ایمنی زایی و محافظت کنندگی آن ها در برابر عفونت های ناشی از کورینه باکتریوم سودوتوبرکلوزیس را موردسنجش قرارداد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    برون، فاطمه، شاپوری صیفی آباد، مسعودرضا، قربانپور، مسعود، غریبی، داریوش، و اسماعیل زاده، صالح. (1396). تولید پروتئینهای نوترکیب فسفولیپاز D و پروتئین شوک حرارتی کورینه باکتریوم سودوتوبرکلوزیس. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، 72(1)، 121-127. SID. https://sid.ir/paper/35351/fa

    Vancouver: کپی

    برون فاطمه، شاپوری صیفی آباد مسعودرضا، قربانپور مسعود، غریبی داریوش، اسماعیل زاده صالح. تولید پروتئینهای نوترکیب فسفولیپاز D و پروتئین شوک حرارتی کورینه باکتریوم سودوتوبرکلوزیس. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)[Internet]. 1396؛72(1):121-127. Available from: https://sid.ir/paper/35351/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه برون، مسعودرضا شاپوری صیفی آباد، مسعود قربانپور، داریوش غریبی، و صالح اسماعیل زاده، “تولید پروتئینهای نوترکیب فسفولیپاز D و پروتئین شوک حرارتی کورینه باکتریوم سودوتوبرکلوزیس،” مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، vol. 72، no. 1، pp. 121–127، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/35351/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button