مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

925
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

801
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر اسانس شوید روی کیفیت تخم مرغ، فراسنجه های پلاسما و قدرت جوجه درآوری در مرغ مادر گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 179 | صفحه پایان 185

چکیده

 زمینه مطالعه: بهبود نرخ جوجه دهی در مرغ های مادر مسن توجیه اقتصادی دارد.هدف: هدف این تحقیق, اثر اسانس شوید روی کیفیت تخم مرغ, فراسنجه های پلاسما و قدرت جوجه درآوری در مرغ های مادر گوشتی بود.روش کار: تعداد 80 قطعه مرغ و 8 خروس از سویه راس 308 در سن 105 هفتگی انتخاب و به طور تصادفی به 4 تیمار, 2 تکرار و 10 زیر مشاهده در هر تکرار تقسیم بندی شدند. یک تیمار به عنوان شاهد (فاقد اسانس) در نظر گرفته شد و تیمارهای دیگر از 10 ml, 20 و 40 اسانس به ازای هر 100 kg خوراک, به مدت 4 هفته تغذیه شدند.نتایج: بین تیمارها از نظر شاخص زرده و واحد "هاو" تفاوت معنی داری مشاهده نشد. اما در صفاتی مانند خصوصیات ظاهری تخم مرغ, وزن پوسته, نسبت درصد پوسته, ضخامت پوسته, رنگ زرده و وزن تخم مرغ بین تیمارها تفاوت معنی دار وجود داشت. اسانس شوید اثر معنی داری روی میزان تری گلیسرید پلاسما, HDL پلاسما و کلسترول زرده تخم مرغ نداشت. ولی اسانس شوید میزان کلسترول پلاسما را به طور معنی داری افزایش و میزان گلوگز پلاسما را به طور معنی داری کاهش داد. با این وجود, اسانس شوید درصد جوجه درآوری را به طور معنی داری افزایش داد.نتیجه گیری نهایی: نتایج این مطالعه نشان داد که استفاده از اسانس شوید در جیره مرغ های مادر گوشتی, به طور معنی داری درصد جوجه درآوری را افزایش داد (p<0.05).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شاعری، میلاد، محیط، اردشیر، انصاری پیراسرایی، زربخت، و تقی زاده، محسن. (1395). اثر اسانس شوید روی کیفیت تخم مرغ, فراسنجه های پلاسما و قدرت جوجه درآوری در مرغ مادر گوشتی. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، 71(2)، 179-185. SID. https://sid.ir/paper/35437/fa

    Vancouver: کپی

    شاعری میلاد، محیط اردشیر، انصاری پیراسرایی زربخت، تقی زاده محسن. اثر اسانس شوید روی کیفیت تخم مرغ, فراسنجه های پلاسما و قدرت جوجه درآوری در مرغ مادر گوشتی. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)[Internet]. 1395؛71(2):179-185. Available from: https://sid.ir/paper/35437/fa

    IEEE: کپی

    میلاد شاعری، اردشیر محیط، زربخت انصاری پیراسرایی، و محسن تقی زاده، “اثر اسانس شوید روی کیفیت تخم مرغ, فراسنجه های پلاسما و قدرت جوجه درآوری در مرغ مادر گوشتی،” مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، vol. 71، no. 2، pp. 179–185، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/35437/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button