Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,573
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,008
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه اثر عصاره رزماری، آویشن، بره موم، آنتی بیوتیک و پروبیوتیک بر فراسنجه های خونی، میکروفلور دستگاه گوارش و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی چالش یافته با سالمونلا انتریتیدیس

صفحات

 صفحه شروع 245 | صفحه پایان 253

چکیده

 زمینه مطالعه: سالمونلا انتریتیدیس یکی از مهمترین عوامل ایجاد کننده بیماری در طیور است. برخی از ترکیبات گیاهی به دلیل داشتن اثر ضد باکتریایی و هم چنین ترکیباتی مانند برهموم و پروبیوتیک می توانند همانند آنتی بیوتیک ها در کنترل و یا پیشگیری از عفونت ناشی از سالمونلا موثر باشند.هدف: این مطالعه به منظور مقایسه اثر عصاره رزماری, آویشن, بره موم, آنتی بیوتیک و پروبیوتیک بر سیستم ایمنی, میکروفلور دستگاه گوارش و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی چالش یافته با سالمونلا انتریتیدیس طراحی شده است.روش کار: تعداد 420 قطعه جوجه گوشتی یک روزه نر سویه کاب در هفت گروه شامل گروه های عصاره اتانولی رزماری, عصاره اتانولی بره موم, عصاره اتانولی آویشن, پروبیوتیک و ویرجینیامایسین (%10) و دو گروه شاهد منفی و مثبت گروه بندی شده و به مدت 6 هفته پرورش داده شدند. بعد از سپری شدن دوره پرورش جوجه ها خون گیری و ذبح شدند و اثر تیمارهای فوق بر آنها مورد آزمایش قرار گرفت.نتایج: نتایج نشان داد که عصاره های گیاهی و پروبیوتیک می توانند باعث بهبود سیستم ایمنی, کاهش لیپیدهای سرم خون, کاهش باکتری های مضری چون سالمونلا و اشریشیاکلی و نیز افزایش میکروارگانیزم های مفیدی نظیر باکتری های اسید لاکتیک در دستگاه گوارش پرنده شوند.نتیجه گیری نهایی: این مطالعه نشان داد که عصاره های گیاهی و پروبیوتیک را می توان به عنوان جایگزینی برای آنتی بیوتیک ها در جیره جوجه های گوشتی بکار برد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    طاهر، مسعود، رحیمی، شعبان، کریمی ترشیزی، محمدامیر، عاشوری، عباس، و بابایی، سکینه. (1395). مقایسه اثر عصاره رزماری, آویشن, بره موم, آنتی بیوتیک و پروبیوتیک بر فراسنجه های خونی, میکروفلور دستگاه گوارش و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی چالش یافته با سالمونلا انتریتیدیس. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، 71(2)، 245-253. SID. https://sid.ir/paper/35440/fa

    Vancouver: کپی

    طاهر مسعود، رحیمی شعبان، کریمی ترشیزی محمدامیر، عاشوری عباس، بابایی سکینه. مقایسه اثر عصاره رزماری, آویشن, بره موم, آنتی بیوتیک و پروبیوتیک بر فراسنجه های خونی, میکروفلور دستگاه گوارش و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی چالش یافته با سالمونلا انتریتیدیس. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)[Internet]. 1395؛71(2):245-253. Available from: https://sid.ir/paper/35440/fa

    IEEE: کپی

    مسعود طاهر، شعبان رحیمی، محمدامیر کریمی ترشیزی، عباس عاشوری، و سکینه بابایی، “مقایسه اثر عصاره رزماری, آویشن, بره موم, آنتی بیوتیک و پروبیوتیک بر فراسنجه های خونی, میکروفلور دستگاه گوارش و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی چالش یافته با سالمونلا انتریتیدیس،” مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، vol. 71، no. 2، pp. 245–253، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/35440/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا