مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

359
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

500
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی فعالیت آنزیم پراکسیداز با استفاده از مدل های رگرسیون چند متغیره، شبکه عصبی مصنوعی و نروفازی در میوه سیب تیمار شده با عصاره گیاهی و عامل بیماری Penicillium expansum

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 12

چکیده

 استفاده از عصاره های گیاهی به عنوان یک جایگزین مناسب به جای مصرف سموم در رابطه با بیماری های بعد از برداشت و به خصوص بیماری کپک آبی مطرح بوده است. اندازه گیری فعالیت آنزیم های درگیر در فعالیت های دفاعی گیاهی روشی کارآمد و در عین حال هزینه بر در ارزیابی سطح بیماری می باشد. در این تحقیق ابتدا فعالیت آنزیم پراکسیداز در هشت روز متوالی در میوه سیب که تحت تیمارهای مختلف عصاره اسطوخودوس (Lavandula officinalis) و قارچ بیمارگر Penicillium expansum قرار گرفته بود بررسی شد. سپس بر اساس اطلاعاتی که از این آزمون به دست آمد با استفاده از مدل های رگرسیون چند متغیره خطی, شبکه عصبی مصنوعی و مدل نروفازی فعالیت آنزیم پراکسیداز در میوه سیب پیش بینی شد. نتایج نشان داد در روز پنجم بیشترین میزان فعالیت آنزیم همانند روزهای قبل در سیب های آلوده تیمار شده با عصاره مشاهده شد و این افزیش نسب به تیمارهای دیگر معنی دار بود و بیشترین فعالیت آنزیم در همه تیمارها به غیر از شاهد سالم در این روز مشاهده شد. همچنین نتایج نشان داد که مدل نروفازی کارایی بالاتری را جهت پیش بینی فعالیت آنزیم پراکسیداز نسبت به سایر مدل ها دارد. لذا در تحقیقات آینده پیشنهاد می شود از مدل نامبرده جهت پیش بینی رفتار آنزیم ها استفاده شود, همچنین کاربرد چنین روش هایی هزینه و زمان آزمایش را کاهش می دهد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    غلام نژاد، جلال، تقی زاده مهرجردی، روح اله، و ناصری نسب، فاطمه. (1397). بررسی فعالیت آنزیم پراکسیداز با استفاده از مدل های رگرسیون چند متغیره, شبکه عصبی مصنوعی و نروفازی در میوه سیب تیمار شده با عصاره گیاهی و عامل بیماری Penicillium expansum. آفات و بیماریهای گیاهی، 86(1 (پیاپی 106) )، 1-12. SID. https://sid.ir/paper/357118/fa

    Vancouver: کپی

    غلام نژاد جلال، تقی زاده مهرجردی روح اله، ناصری نسب فاطمه. بررسی فعالیت آنزیم پراکسیداز با استفاده از مدل های رگرسیون چند متغیره, شبکه عصبی مصنوعی و نروفازی در میوه سیب تیمار شده با عصاره گیاهی و عامل بیماری Penicillium expansum. آفات و بیماریهای گیاهی[Internet]. 1397؛86(1 (پیاپی 106) ):1-12. Available from: https://sid.ir/paper/357118/fa

    IEEE: کپی

    جلال غلام نژاد، روح اله تقی زاده مهرجردی، و فاطمه ناصری نسب، “بررسی فعالیت آنزیم پراکسیداز با استفاده از مدل های رگرسیون چند متغیره, شبکه عصبی مصنوعی و نروفازی در میوه سیب تیمار شده با عصاره گیاهی و عامل بیماری Penicillium expansum،” آفات و بیماریهای گیاهی، vol. 86، no. 1 (پیاپی 106) ، pp. 1–12، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/357118/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button