مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

719
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

312
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه میزان تغییرات آنزیم پراکسیداز و فنل کل در میوه های سیب رقم زرد تیمار شده با باکتری آنتاگونیست Pseudomonas fluorescens و قارچ Penicillium expansum عامل کپک آبی سیب

صفحات

 صفحه شروع 419 | صفحه پایان 433

چکیده

 در این تحقیق میزان تغییرات برخی ترکیبات دفاعی گیاهی از جمله آنزیم پراکسیداز و میزان فنل کل در میوه سیب رقم زرد, پس از مایه زنی با یک جدایه آنتاگونیست باکتری Pseudomonas fluorescens و قارچ Penicillium expansum بررسی شد. برای این منظور از جدایه P. fluorescens F7 که کارایی آن در کنترل بیماری کپک آبی سیب قبلا به اثبات رسیده بود, استفاده شد. استخراج و اندازه گیری آنزیم پراکسیداز و فنل کل به ترتیب در روزهای سوم, ششم, نهم و دوازدهم پس از مایه زنی قارچ عامل بیماری انجام شد. نتایج نشان داد که میزان فعالیت آنزیم پراکسیداز و میزان فنل کل در میوه های سیب تیمار شده با تیمار باکتری و قارچ به صورت توام, در مقایسه با تیمار شاهد افزایش معنی داری داشت. در این تیمار بیشترین میزان افزایش فعالیت آنزیم پراکسیداز و میزان فنل کل در روز نهم پس از مایه زنی قارچ عامل بیماری مشاهده شد. نتایج این بررسی نشان داد که افزایش در میزان فعالیت آنزیم پراکسیداز و ترکیبات فنلی, می تواند دلیلی بر القای این ترکیبات دفاعی در میوه سیب توسط باکتری P. Fluorescens باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خزایی، فرودعلی، اعتباریان، حسن رضا، روستایی، علی، و علی زاده، علی. (1389). مطالعه میزان تغییرات آنزیم پراکسیداز و فنل کل در میوه های سیب رقم زرد تیمار شده با باکتری آنتاگونیست Pseudomonas fluorescens و قارچ Penicillium expansum عامل کپک آبی سیب. مجله به زراعی نهال و بذر (نهال و بذر)، 26-2(4)، 419-433. SID. https://sid.ir/paper/452507/fa

    Vancouver: کپی

    خزایی فرودعلی، اعتباریان حسن رضا، روستایی علی، علی زاده علی. مطالعه میزان تغییرات آنزیم پراکسیداز و فنل کل در میوه های سیب رقم زرد تیمار شده با باکتری آنتاگونیست Pseudomonas fluorescens و قارچ Penicillium expansum عامل کپک آبی سیب. مجله به زراعی نهال و بذر (نهال و بذر)[Internet]. 1389؛26-2(4):419-433. Available from: https://sid.ir/paper/452507/fa

    IEEE: کپی

    فرودعلی خزایی، حسن رضا اعتباریان، علی روستایی، و علی علی زاده، “مطالعه میزان تغییرات آنزیم پراکسیداز و فنل کل در میوه های سیب رقم زرد تیمار شده با باکتری آنتاگونیست Pseudomonas fluorescens و قارچ Penicillium expansum عامل کپک آبی سیب،” مجله به زراعی نهال و بذر (نهال و بذر)، vol. 26-2، no. 4، pp. 419–433، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/452507/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button