APA:
کپیخراسانی، سپیده، خسروی، سمیه، سعادت فر، امیر، و زهدی، هادی. (1400). بررسی اثر دوفنیل اتانول حاصل از گل محمدی بر کیفیت خرمای مضافتی بسته بندی شده در بسته های چند لایه قابل انعطاف. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(111 )، 13-22. SID. https://sid.ir/paper/358158/fa
Vancouver:
کپیخراسانی سپیده، خسروی سمیه، سعادت فر امیر، زهدی هادی. بررسی اثر دوفنیل اتانول حاصل از گل محمدی بر کیفیت خرمای مضافتی بسته بندی شده در بسته های چند لایه قابل انعطاف. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(111 ):13-22. Available from: https://sid.ir/paper/358158/fa
IEEE:
کپیسپیده خراسانی، سمیه خسروی، امیر سعادت فر، و هادی زهدی، “بررسی اثر دوفنیل اتانول حاصل از گل محمدی بر کیفیت خرمای مضافتی بسته بندی شده در بسته های چند لایه قابل انعطاف،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 111 ، pp. 13–22، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/358158/fa