مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

344
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

492
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر استفاده از افزودنی های خوراکی بر عملکرد، صفات لاشه، اندام های ایمنی و خصوصیات استخوان درشت نی جوجه های گوشتی پرورش یافته در تراکم بالا

صفحات

 صفحه شروع 57 | صفحه پایان 68

چکیده

 ببه منظور بررسی اثر استفاده از افزودنی های خوراکی بر عملکرد, صفات لاشه, اندام های ایمنی و خصوصیات استخوان درشت نی جوجه های گوشتی پرورش یافته در تراکم بالا, آزمایشی به مدت 42 روز و با استفاده از 280 قطعه جوجه گوشتی سویه راس, 308 از هر دو جنس در قالب طرح کاملاً تصادفی با پنج تیمار و چهار تکرار انجام شد. تیمارهای آزمایشی عبارت بودند از شاهد مثبت با 10 قطعه جوجه در هر مترمربع, شاهد منفی با 15 قطعه جوجه در هر مترمربع, شاهد منفی به همراه 500 گرم در تن عصاره خرفه, شاهد منفی به همراه 200 گرم در تن پروبیوتیک و شاهد منفی به همراه 500 گرم در تن عصاره خرفه و 200 گرم در تن پروبیوتیک. نتایج این بررسی نشان داد که در دوره رشد و کل دوره آزمایش مصرف خوراک تحت تاثیر افزایش تراکم قرار نگرفت ولی جوجه های پرورش یافته در محیط متراکم که از عصاره خرفه, پروبیوتیک و مخلوط آن دو استفاده کرده بودند, مصرف خوراک کم تری نسبت به گروه شاهد مثبت داشتند (05/0>P). افزایش وزن بدن تحت تاثیر گروه های مختلف آزمایشی قرار نگرفت(05/0P). قطر اپی فیز دیستال در گروه استفاده کننده از عصاره خرفه به همراه پروبیوتیک بالاتر از گروه کنترل مثبت و کنترل منفی بود (05/0>P). نتایج این آزمایش نشان داد افزایش تراکم تا 15 قطعه جوجه گوشتی در هر متر مربع با وزن نهایی حدود 2 کیلوگرم به ازای هر جوجه تاثیر منفی بر عملکرد جوجه ها ندارد و استفاده از افزودنی های غذایی با کاهش مصرف خوراک در دوره رشد و کل باعث بهبود ضریب تبدیل خوراک نسبت به گروه شاهد مثبت گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قربانی، محمدرضا، طاطار، احمد، جمالی، محمدرضا، و کردزنگنه، صادق. (1397). تأثیر استفاده از افزودنی های خوراکی بر عملکرد, صفات لاشه, اندام های ایمنی و خصوصیات استخوان درشت نی جوجه های گوشتی پرورش یافته در تراکم بالا. مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)، 14(3 )، 57-68. SID. https://sid.ir/paper/358773/fa

    Vancouver: کپی

    قربانی محمدرضا، طاطار احمد، جمالی محمدرضا، کردزنگنه صادق. تأثیر استفاده از افزودنی های خوراکی بر عملکرد, صفات لاشه, اندام های ایمنی و خصوصیات استخوان درشت نی جوجه های گوشتی پرورش یافته در تراکم بالا. مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)[Internet]. 1397؛14(3 ):57-68. Available from: https://sid.ir/paper/358773/fa

    IEEE: کپی

    محمدرضا قربانی، احمد طاطار، محمدرضا جمالی، و صادق کردزنگنه، “تأثیر استفاده از افزودنی های خوراکی بر عملکرد, صفات لاشه, اندام های ایمنی و خصوصیات استخوان درشت نی جوجه های گوشتی پرورش یافته در تراکم بالا،” مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)، vol. 14، no. 3 ، pp. 57–68، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/358773/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button