APA:
کپیعموزاده، عاطفه، محمدزاده میلانی، جعفر، و معتمدزادگان، علی. (1395). بررسی تاثیر افزودنیهای دم کردنی بر فعالیت آنتیاکسیدانی چای سیاه. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 26(3)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/359249/fa
Vancouver:
کپیعموزاده عاطفه، محمدزاده میلانی جعفر، معتمدزادگان علی. بررسی تاثیر افزودنیهای دم کردنی بر فعالیت آنتیاکسیدانی چای سیاه. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1395؛26(3):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/359249/fa
IEEE:
کپیعاطفه عموزاده، جعفر محمدزاده میلانی، و علی معتمدزادگان، “بررسی تاثیر افزودنیهای دم کردنی بر فعالیت آنتیاکسیدانی چای سیاه،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 26، no. 3، pp. 0–0، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/359249/fa