2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
1403 - 1388
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه انگلیسی
اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز و پلی سوربات 20 بر خصوصیات کف کنندگی سفیده ی تخم مرغ
آبایی آرش | مددلو اشکان
پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
بیشتر
بازدید 744
تاثیر نوع بسته بندی و شرایط نگهداری بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی، فعالیت آنتیاکسیدانی و بار میکروبی دانه های انار آماده مصرف
قربانی مریم | صداقت ناصر | میلانی الناز | کوچکی آرش
بازدید 536
تاثیر صمغ کتیرا و آغازگر تولید کننده اگزوپلی ساکارید بر خصوصیات کیفی، بافتی و ریزساختاری پنیر چدار
نبی زاده فرناز | خسروشاهی اصل اصغر | زمردی شهین | اسمعیلی محسن
بازدید 704
کاربرد پودر پروتئین شیر و لاکتوباسیلوس پاراکازئی در تولید پنیر لاکتیکی کم چرب و تعیین ویژگیهای شیمیایی، حسی و فیزیکی آن
رشیدی حسن
بازدید 1205
خشک کردن برگههای زردآلو با استفاده از فرآیند آبگیری اسمزی (محلولهای ساکارز نمک)
فتحی آچاچلویی بهرام | حصاری جعفر
بازدید 773
تاثیر اسانس روغنی پوست بالنگ بر تغییرات کیفیت شیمیایی و میکروبی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان ذخیره شده در سرما
محمودی رزاق | پاک بین بابک | وحیدی رقیه
بازدید 733
مقایسه اثر افزودن مستقیم عصاره و استفاده از فیلم فعال آنتی اکسیدانی حاوی عصاره برگهای گزنه در پایداری اکسیداتیو روغن سویا
الماسی هادی
بازدید 810
استفاده از آنالیز بافت تصویر و بعد برخالی برای بررسی اثر صمغهای قدومه شهری و زانتان بر ساختار مغز نان قالبی
باقری هادی | کوچکی آرش | محبی محبت
بازدید 728
اثر روشهای مختلف پخت بر ترکیب اسیدهای چرب روغن ماهی بیاه تیمار شده با عصاره ی الکلی رازیانه
رمضانی عاطفه | گلی سیدامیرحسین | کدیور مهدی | سبزعلیان محمدرضا
بازدید 674
تولید فیلم نشاسته با استفاده از واکنشهای نوری: بررسی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی
گودرزی وحید | شهابی قهفرخی ایمان
نانوکمپلکسهای صمغ عربی کازئینات حامل بتا کاروتن (1): بررسی تشکیل کمپلکس توسط FTIR،DSC ، کدورت و رئولوژی
اکرمی معصومه | قنبرزاده بابک | دیناروند رسول | دهقان نیا جلال | حسینی محمدیار
بازدید 1431
تاثیر ترکیبی پیش تیمارهای اولتراسوند، مایکروویو و آبگیری اسمزی روی سینتیک دفع رطوبت طی سرخ کردن عمیق سیب زمینی
برمور مهدی | دهقان نیا جلال | قنبرزاده بابک
بازدید 656
بررسی تاثیر افزودنیهای دم کردنی بر فعالیت آنتیاکسیدانی چای سیاه
عموزاده عاطفه | محمدزاده میلانی جعفر | معتمدزادگان علی
بازدید 741
تاثیر ویژگیهای نانوامولسیونهای حاصل از هموژنیزاسیون فشار بالا بر ویژگیهای ریزکپسول-های حاصل از فرایند ریزپوشانی لیمونن به روش خشک کردن پاششی
قهرمانی فر امین
بازدید 634