2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه انگلیسی
تاثیر اسانس روغنی پوست بالنگ بر تغییرات کیفیت شیمیایی و میکروبی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان ذخیره شده در سرما
محمودی رزاق | پاک بین بابک | وحیدی رقیه
پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
بیشتر
بازدید 711
تاثیر صمغ کتیرا و آغازگر تولید کننده اگزوپلی ساکارید بر خصوصیات کیفی، بافتی و ریزساختاری پنیر چدار
نبی زاده فرناز | خسروشاهی اصل اصغر | زمردی شهین | اسمعیلی محسن
بازدید 684
تاثیر نوع بسته بندی و شرایط نگهداری بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی، فعالیت آنتیاکسیدانی و بار میکروبی دانه های انار آماده مصرف
قربانی مریم | صداقت ناصر | میلانی الناز | کوچکی آرش
بازدید 514
اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز و پلی سوربات 20 بر خصوصیات کف کنندگی سفیده ی تخم مرغ
آبایی آرش | مددلو اشکان
بازدید 724
مقایسه اثر افزودن مستقیم عصاره و استفاده از فیلم فعال آنتی اکسیدانی حاوی عصاره برگهای گزنه در پایداری اکسیداتیو روغن سویا
الماسی هادی
بازدید 794
بررسی تاثیر افزودنیهای دم کردنی بر فعالیت آنتیاکسیدانی چای سیاه
عموزاده عاطفه | محمدزاده میلانی جعفر | معتمدزادگان علی
بازدید 719
خشک کردن برگههای زردآلو با استفاده از فرآیند آبگیری اسمزی (محلولهای ساکارز نمک)
فتحی آچاچلویی بهرام | حصاری جعفر
بازدید 753
تاثیر ویژگیهای نانوامولسیونهای حاصل از هموژنیزاسیون فشار بالا بر ویژگیهای ریزکپسول-های حاصل از فرایند ریزپوشانی لیمونن به روش خشک کردن پاششی
قهرمانی فر امین
بازدید 616
استفاده از آنالیز بافت تصویر و بعد برخالی برای بررسی اثر صمغهای قدومه شهری و زانتان بر ساختار مغز نان قالبی
باقری هادی | کوچکی آرش | محبی محبت
بازدید 710
اثر روشهای مختلف پخت بر ترکیب اسیدهای چرب روغن ماهی بیاه تیمار شده با عصاره ی الکلی رازیانه
رمضانی عاطفه | گلی سیدامیرحسین | کدیور مهدی | سبزعلیان محمدرضا
بازدید 655
تولید فیلم نشاسته با استفاده از واکنشهای نوری: بررسی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی
گودرزی وحید | شهابی قهفرخی ایمان
بازدید 722
نانوکمپلکسهای صمغ عربی کازئینات حامل بتا کاروتن (1): بررسی تشکیل کمپلکس توسط FTIR،DSC ، کدورت و رئولوژی
اکرمی معصومه | قنبرزاده بابک | دیناروند رسول | دهقان نیا جلال | حسینی محمدیار
بازدید 1407
کاربرد پودر پروتئین شیر و لاکتوباسیلوس پاراکازئی در تولید پنیر لاکتیکی کم چرب و تعیین ویژگیهای شیمیایی، حسی و فیزیکی آن
رشیدی حسن
بازدید 1186
تاثیر ترکیبی پیش تیمارهای اولتراسوند، مایکروویو و آبگیری اسمزی روی سینتیک دفع رطوبت طی سرخ کردن عمیق سیب زمینی
برمور مهدی | دهقان نیا جلال | قنبرزاده بابک
بازدید 636