APA:
کپیالماسی، هادی. (1395). مقایسه اثر افزودن مستقیم عصاره و استفاده از فیلم فعال آنتی اکسیدانی حاوی عصاره برگهای گزنه در پایداری اکسیداتیو روغن سویا. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 26(3)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/359264/fa
Vancouver:
کپیالماسی هادی. مقایسه اثر افزودن مستقیم عصاره و استفاده از فیلم فعال آنتی اکسیدانی حاوی عصاره برگهای گزنه در پایداری اکسیداتیو روغن سویا. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1395؛26(3):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/359264/fa
IEEE:
کپیهادی الماسی، “مقایسه اثر افزودن مستقیم عصاره و استفاده از فیلم فعال آنتی اکسیدانی حاوی عصاره برگهای گزنه در پایداری اکسیداتیو روغن سویا،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 26، no. 3، pp. 0–0، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/359264/fa