APA:
کپیحق جو، سارا، قنبرزاده، بابک، همیشه کار، حامد، اثنی عشری، سولماز، و دهقان نیا، جلال. (1394). ارزیابی ویژگی های کلوئیدی و آنتی اکسیدانی نانولیپوزوم های حاوی عصاره گزنه
. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 2(7)، 11-23. SID. https://sid.ir/paper/502649/fa
Vancouver:
کپیحق جو سارا، قنبرزاده بابک، همیشه کار حامد، اثنی عشری سولماز، دهقان نیا جلال. ارزیابی ویژگی های کلوئیدی و آنتی اکسیدانی نانولیپوزوم های حاوی عصاره گزنه
. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1394؛2(7):11-23. Available from: https://sid.ir/paper/502649/fa
IEEE:
کپیسارا حق جو، بابک قنبرزاده، حامد همیشه کار، سولماز اثنی عشری، و جلال دهقان نیا، “ارزیابی ویژگی های کلوئیدی و آنتی اکسیدانی نانولیپوزوم های حاوی عصاره گزنه
،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 2، no. 7، pp. 11–23، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/502649/fa