APA:
کپیمحمدی، ف.. (1399). شناسایی ترکیبات شیمیایی و بررسی اثرات خوراکی پونه و شوید بر پارامترهای بیوشیمیایی, خونی و نشانگرهای زیستی استرس اکسیداتیو در جوجه های گوشتی. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 22(2 )، 401-413. SID. https://sid.ir/paper/359779/fa
Vancouver:
کپیمحمدی ف.. شناسایی ترکیبات شیمیایی و بررسی اثرات خوراکی پونه و شوید بر پارامترهای بیوشیمیایی, خونی و نشانگرهای زیستی استرس اکسیداتیو در جوجه های گوشتی. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1399؛22(2 ):401-413. Available from: https://sid.ir/paper/359779/fa
IEEE:
کپیف. محمدی، “شناسایی ترکیبات شیمیایی و بررسی اثرات خوراکی پونه و شوید بر پارامترهای بیوشیمیایی, خونی و نشانگرهای زیستی استرس اکسیداتیو در جوجه های گوشتی،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 22، no. 2 ، pp. 401–413، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/359779/fa