مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

481
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

143
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات سطوح مختلف عصاره آبی شوید بر برخی فراسنجه های خونی و آسیتی و عملکرد رشد جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 821 | صفحه پایان 830

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فتحی، مختار، و حیدری، محمد. (1395). اثرات سطوح مختلف عصاره آبی شوید بر برخی فراسنجه های خونی و آسیتی و عملکرد رشد جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 18(4 )، 821-830. SID. https://sid.ir/paper/512334/fa

    Vancouver: کپی

    فتحی مختار، حیدری محمد. اثرات سطوح مختلف عصاره آبی شوید بر برخی فراسنجه های خونی و آسیتی و عملکرد رشد جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1395؛18(4 ):821-830. Available from: https://sid.ir/paper/512334/fa

    IEEE: کپی

    مختار فتحی، و محمد حیدری، “اثرات سطوح مختلف عصاره آبی شوید بر برخی فراسنجه های خونی و آسیتی و عملکرد رشد جوجه های گوشتی،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 18، no. 4 ، pp. 821–830، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/512334/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button