APA:
کپیکاوند، م.، ارزانی، ک.، برزگر، م.، و میرلطیفی، م.. (1399). ارزیابی صفات کمی و کیفی میوه ژنوتیپ های انار در ارتباط با عارضه قهوه ای شدن آریل دانه انار. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 22(4 )، 1053-1065. SID. https://sid.ir/paper/359996/fa
Vancouver:
کپیکاوند م.، ارزانی ک.، برزگر م.، میرلطیفی م.. ارزیابی صفات کمی و کیفی میوه ژنوتیپ های انار در ارتباط با عارضه قهوه ای شدن آریل دانه انار. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1399؛22(4 ):1053-1065. Available from: https://sid.ir/paper/359996/fa
IEEE:
کپیم. کاوند، ک. ارزانی، م. برزگر، و م. میرلطیفی، “ارزیابی صفات کمی و کیفی میوه ژنوتیپ های انار در ارتباط با عارضه قهوه ای شدن آریل دانه انار،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 22، no. 4 ، pp. 1053–1065، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/359996/fa