APA:
کپیعسگری، محسن، خدایی مطلق، مهدی، کاظمی بن چناری، مهدی، و واحدی، وحید. (1399). اثرآنتی اکسیدانتی عصاره دانه ی خرنوب بر فراسنجه های کیفی اسپرم قوچ فراهانی بعد از انجماد و یخ گشایی. سلول و بافت، 11(1 )، 1-12. SID. https://sid.ir/paper/360423/fa
Vancouver:
کپیعسگری محسن، خدایی مطلق مهدی، کاظمی بن چناری مهدی، واحدی وحید. اثرآنتی اکسیدانتی عصاره دانه ی خرنوب بر فراسنجه های کیفی اسپرم قوچ فراهانی بعد از انجماد و یخ گشایی. سلول و بافت[Internet]. 1399؛11(1 ):1-12. Available from: https://sid.ir/paper/360423/fa
IEEE:
کپیمحسن عسگری، مهدی خدایی مطلق، مهدی کاظمی بن چناری، و وحید واحدی، “اثرآنتی اکسیدانتی عصاره دانه ی خرنوب بر فراسنجه های کیفی اسپرم قوچ فراهانی بعد از انجماد و یخ گشایی،” سلول و بافت، vol. 11، no. 1 ، pp. 1–12، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/360423/fa