مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,921
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

760
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر استفاده پودر پوسته تخم مرغ درخواص بتن تر و سخت شده

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 9

چکیده

 امروزه در اکثر نقاط دنیا تحول عظیمی در تکنولوژی بتن برای دستیابی به بتن های با مقاومت بالا پدید آمده است. کاربرد پوزولانها و افزودنی ها در بتن برای دستیابی به بتن های با مقاومت بالا و با دوام, چند سال است که در صنعت بتن جا باز نموده است. ریزی نسبی بسیار زیاد پوزولان ها و ایجاد واکنش با هیدروکسید کلسیم موجود در سیمان, این ماده سبب کاهش تخلخل و نفوذپذیری و افزایش دوام و مقاومت در بتنها شده است. در این تحقیق نقش پودر پوسته تخم مرغ و تاثیر آن بر خواص مکانیکی و پایایی بتن و رسیدن به درصد بهینه استفاده ازپوسته تخم مرغ جهت کسب مقاومت بالا و دوام مناسب مورد بررسی قرار گرفته است. در این تحقیق تستهای آزمایشگاهی که شامل بررسی درصد جذب آب, وزن مخصوص بتن, تست مقاومت الکتریکی (که نشان دهنده میزان خوردگی و نفوذپذیریست) و تست مقاومت فشاری بر روی نمونه هایی با 0, 10 و 20 درصد وزنی پوسته تخم مرغ جایگزین سیمان در شرایط سنی 3, 7 و 28 روزه بر روی نمونه 15*15*15 سانتیمتری ساخته شده صورت پذیرفته است. نتایج بدست آمده آزمایشات نسبت به بتن شاهد نشانگر آن بوده که افزودن 10 درصد پودر پوسته تخم مرغ جایگزین سیمان, با کاهش 12 درصدی اسلامپ, افزایش 1 درصدی مقاومت فشاری, کاهش 21 درصدی جذب آب, افزایش 2 درصدی وزن مخصوص بتن و افزایش 90 درصدی مقاومت الکتریکی بتن گردیده و همچنین با افزودن 20 درصد پوسته تخم مرغ جایگزین سیمان, با کاهش 24 درصدی اسلامپ, کاهش 17 درصدی مقاومت فشاری, افزایش 4 درصدی جذب آب, افزایش 1 درصدی وزن مخصوص بتن وافزایش 90 درصدی مقاومت الکتریکی بتن گردیده است. از نتایج این تحقیق می توان عنوان کرد که استفاده از پوسته تخم مرغ جایگزین نسبت مناسبی از سیمان, از نظر کیفی وحفظ محیط زیست باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    امیری، افشین، و عباسی دزفولی، عبدالکریم. (1396). بررسی تاثیر استفاده پودر پوسته تخم مرغ درخواص بتن تر و سخت شده. آنالیز سازه - زلزله، 14(1 )، 1-9. SID. https://sid.ir/paper/361527/fa

    Vancouver: کپی

    امیری افشین، عباسی دزفولی عبدالکریم. بررسی تاثیر استفاده پودر پوسته تخم مرغ درخواص بتن تر و سخت شده. آنالیز سازه - زلزله[Internet]. 1396؛14(1 ):1-9. Available from: https://sid.ir/paper/361527/fa

    IEEE: کپی

    افشین امیری، و عبدالکریم عباسی دزفولی، “بررسی تاثیر استفاده پودر پوسته تخم مرغ درخواص بتن تر و سخت شده،” آنالیز سازه - زلزله، vol. 14، no. 1 ، pp. 1–9، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/361527/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button