مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

948
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

545
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات توازن الکترولیت های جیره بر عملکرد و کیفیت پوسته تخم مرغ مرغ های تخم گذار در شرایط تنش گرمایی و حرارتی خنثی در مرحله اول تخم گذاری

صفحات

 صفحه شروع 79 | صفحه پایان 88

چکیده

 این آزمایش جهت ارزیابی اثرات سطوح مختلف توازن الکترولیت های جیره (سدیم + پتاسیم - کلر) بر عملکرد و کیفیت پوسته تخم مرغ مرغ های تخم گذار در شرایط تنش گرمایی و حرارتی خنثی در مرحله اول تخم گذاری در دو سالن جداگانه و در هر سالن با تعداد 256 قطعه مرغ تخم گذار سویه های- لاین W- 36 از سن 24 تا 34 هفتگی در قالب طرح کاملا تصادفی با چهار تیمار و چهار تکرار انجام گرفت. جیره های مورد استفاده دارای سطوح الکترولیتی 0, 120, 240 و 360 میلی اکی والان در کیلوگرم بودند که با استفاده از مقادیر مختلف نمک طعام, بی کربنات سدیم, بی کربنات پتاسیم و کلرید آمونیوم فرموله گردیدند. عملکرد مرغ ها در شرایط تنش گرمایی و حرارتی خنثی تحت تاثیر سطوح توازن الکترولیتی جیره های غذایی قرار نگرفت. در رابطه با کیفیت پوسته تخم مرغ در شرایط تنش گرمایی, وزن پوسته و وزن واحد سطح آن و در شرایط حرارتی خنثی, وزن مخصوص, وزن پوسته, ضخامت پوسته, درصد خاکستر پوسته و وزن واحد سطح به طور معنی داری تحت تاثیر سطوح مختلف توازن الکترولیتی جیره های غذایی قرار گرفتند (P<0.05). با افزایش سطوح الکترولیتی جیره ها از 120 تا 360 میلی اکی والان در کیلوگرم, صفات مربوط به کیفیت پوسته در اغلب موارد بهبود یافتند. بنابراین افزایش توازن الکترولیتی جیره ها به 360 میلی اکی والان در کیلوگرم در شرایط تنش گرمایی و حرارتی خنثی در مرحله اول تخم گذاری می تواند باعث بهبود کیفیت پوسته تخم مرغ گردد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نوبخت، علی، شیوازاد، محمود، چمنی، محمد، و صفامهر، علیرضا. (1386). اثرات توازن الکترولیت های جیره بر عملکرد و کیفیت پوسته تخم مرغ مرغ های تخم گذار در شرایط تنش گرمایی و حرارتی خنثی در مرحله اول تخم گذاری. بوم شناسی گیاهان زراعی (دانش نوین کشاورزی)، 3(9)، 79-88. SID. https://sid.ir/paper/166718/fa

    Vancouver: کپی

    نوبخت علی، شیوازاد محمود، چمنی محمد، صفامهر علیرضا. اثرات توازن الکترولیت های جیره بر عملکرد و کیفیت پوسته تخم مرغ مرغ های تخم گذار در شرایط تنش گرمایی و حرارتی خنثی در مرحله اول تخم گذاری. بوم شناسی گیاهان زراعی (دانش نوین کشاورزی)[Internet]. 1386؛3(9):79-88. Available from: https://sid.ir/paper/166718/fa

    IEEE: کپی

    علی نوبخت، محمود شیوازاد، محمد چمنی، و علیرضا صفامهر، “اثرات توازن الکترولیت های جیره بر عملکرد و کیفیت پوسته تخم مرغ مرغ های تخم گذار در شرایط تنش گرمایی و حرارتی خنثی در مرحله اول تخم گذاری،” بوم شناسی گیاهان زراعی (دانش نوین کشاورزی)، vol. 3، no. 9، pp. 79–88، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/166718/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا