مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

386
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

122
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر شستشوی گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در حضور پراکسید هیدروژن بر ویژگی های رئولوژیکی سوریمی تهیه شده

صفحات

 صفحه شروع 667 | صفحه پایان 677

چکیده

 در این پژوهش از ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) جهت تولید سوریمی استفاده شد و اثر پراکسید هیدروژن (H2O2), دفعات شستشو و نسبت آب به گوشت در چهار تیمار ( یک بار شستشو, 1: 3, 3%؛ یک بار شستشو, 1: 3, 2%؛ دوبار شستشو, 1: 2, 1%؛ سه بار شستشو, 1: 2, 1%) بر ویژگی های رئولوژیکی سوریمی مطالعه شد. طبق نتایج, نمودارهای آزمون های رئولوژیکی روبش فرکانسی, روبش تنشی و روبش-دمایی از روند نسبتاً یکسانی برخوردار بودند. طی فرآیند تشکیل ژل بر اثر حرارت در تمامی تیمارها, کم ترین مقدار G’ (مدول ذخیره) بین 50 تا 52 درجه سانتی گراد ثبت شد. سپس با افزایش دما از 52 تا 62 درجه سانتی گراد منحنی G’ (مدول ذخیره) روند افزایشی داشته و از دمای 62 تا 80 درجه سانتی گراد منحنی روند نسبتا یکنواخت داشت. تغییرات در نمودار "G روند مشابه ای با G’ نشان داد. که این تغییرات منطبق با الگوی نمودار زاویه فازی تأخیری بود. در آزمون خزش-بازیابی, کم ترین و بیش ترین کرنش به ترتیب مربوط به نمونه شاهد و نمونه 5 (1% H2O2, 1: 2, دو بار شستشو) بود. در مرحله بازیافت و پس از طی مدت زمان 300 ثانیه کرنش ایجاد شده در هیچکدام از نمونه ها به حالت اولیه خود نرسید که بدین معنی است که در مواد ویسکوالاستیک بازیافت تنش اعمال شده به صورت نسبی بوده و بخشی از ساختار دیگر قابل بازیافت نیست. نتیجه گیری کلی این که حضور H2O2, طی فرآیند شستشوی گوشت چرخ شده, فاقد اثر منفی معنی دار بر ویژگی های رئولوژیکی سوریمی تهیه شده بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بادفر، نرجس، جعفرپور، سیدعلی، و عبدالهی، مهدی. (1398). اثر شستشوی گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در حضور پراکسید هیدروژن بر ویژگی های رئولوژیکی سوریمی تهیه شده. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 15(5 (پیاپی 59) )، 667-677. SID. https://sid.ir/paper/362005/fa

    Vancouver: کپی

    بادفر نرجس، جعفرپور سیدعلی، عبدالهی مهدی. اثر شستشوی گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در حضور پراکسید هیدروژن بر ویژگی های رئولوژیکی سوریمی تهیه شده. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛15(5 (پیاپی 59) ):667-677. Available from: https://sid.ir/paper/362005/fa

    IEEE: کپی

    نرجس بادفر، سیدعلی جعفرپور، و مهدی عبدالهی، “اثر شستشوی گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در حضور پراکسید هیدروژن بر ویژگی های رئولوژیکی سوریمی تهیه شده،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 5 (پیاپی 59) ، pp. 667–677، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/362005/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button