APA:
کپیبادفر، نرجس، جعفرپور، سیدعلی، و عبدالهی، مهدی. (1398). اثر شستشوی گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در حضور پراکسید هیدروژن بر ویژگی های رئولوژیکی سوریمی تهیه شده. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 15(5 (پیاپی 59) )، 667-677. SID. https://sid.ir/paper/362005/fa
Vancouver:
کپیبادفر نرجس، جعفرپور سیدعلی، عبدالهی مهدی. اثر شستشوی گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در حضور پراکسید هیدروژن بر ویژگی های رئولوژیکی سوریمی تهیه شده. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛15(5 (پیاپی 59) ):667-677. Available from: https://sid.ir/paper/362005/fa
IEEE:
کپینرجس بادفر، سیدعلی جعفرپور، و مهدی عبدالهی، “اثر شستشوی گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در حضور پراکسید هیدروژن بر ویژگی های رئولوژیکی سوریمی تهیه شده،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 5 (پیاپی 59) ، pp. 667–677، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/362005/fa