APA:
کپیکاظم علیلو، نسیم، امیری، صابر، رضازادباری، محمود، و دودانگه، صونا. (1400). بررسی ویژگی های شیمیایی و میکروبی شیر طعم دار پروبیوتیک با استفاده از باسیلوس کواگولانس و شیره انگور. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(112 )، 11-19. SID. https://sid.ir/paper/362095/fa
Vancouver:
کپیکاظم علیلو نسیم، امیری صابر، رضازادباری محمود، دودانگه صونا. بررسی ویژگی های شیمیایی و میکروبی شیر طعم دار پروبیوتیک با استفاده از باسیلوس کواگولانس و شیره انگور. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(112 ):11-19. Available from: https://sid.ir/paper/362095/fa
IEEE:
کپینسیم کاظم علیلو، صابر امیری، محمود رضازادباری، و صونا دودانگه، “بررسی ویژگی های شیمیایی و میکروبی شیر طعم دار پروبیوتیک با استفاده از باسیلوس کواگولانس و شیره انگور،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 112 ، pp. 11–19، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/362095/fa