APA:
کپیمومنی سروستانی، مرضیه، و لشکری، حنان. (1399). تأثیر اسانس زیره سیاه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی پنیر فتای فراپالایش. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 16(4 (پیاپی 64) )، 409-421. SID. https://sid.ir/paper/362550/fa
Vancouver:
کپیمومنی سروستانی مرضیه، لشکری حنان. تأثیر اسانس زیره سیاه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی پنیر فتای فراپالایش. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛16(4 (پیاپی 64) ):409-421. Available from: https://sid.ir/paper/362550/fa
IEEE:
کپیمرضیه مومنی سروستانی، و حنان لشکری، “تأثیر اسانس زیره سیاه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی پنیر فتای فراپالایش،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 4 (پیاپی 64) ، pp. 409–421، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/362550/fa