مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

772
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

476
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر بخاردهی و خشک کردن به روش جت برخوردی روی تغییرات رنگ برنج نیم پز

صفحات

 صفحه شروع 679 | صفحه پایان 690

چکیده

 در این مطالعه به منظور بررسی اثر خشک کردن برنج نیم پز شده با استفاده از روش جت برخوردی, سینیتیک خشک شدن همراه با صفات شاخص سفیدی و اختلاف رنگ مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور نمونه ها پس از خیساندن (در دمای 70 درجه سلسیوس به مدت 5 ساعت) به مدت 20 و 25 دقیقه بخاردهی شده و در دماهای 90, 100 و 110 درجه سلسیوس با سرعت هوای 15 و 20 متر بر ثانیه خشکانیده شدند پس از آن شاخص-های کمی (L, a و b) سیستم رنگ سنجی CIELAB اندازه گیری گردید. نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل آماری حاکی از آن است که دمای هوای خشک کن نسبت به دو پارامتر مدت بخاردهی و سرعت هوا تاثیر بیشتری بر رنگ برنج نیم پز شده داشت. بیشترین مقدار سفیدی 884/63 و کمترین مقدار اختلاف رنگ 432/29 در مدت بخاردهی 20 دقیقه, سرعت هوا 15 متر بر ثانیه و دما 90 درجه سلسیوس به دست آمد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    چگینی، غلامرضا، و حسن زاده، ایمان. (1398). اثر بخاردهی و خشک کردن به روش جت برخوردی روی تغییرات رنگ برنج نیم پز. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 15(5 (پیاپی 59) )، 679-690. SID. https://sid.ir/paper/362572/fa

    Vancouver: کپی

    چگینی غلامرضا، حسن زاده ایمان. اثر بخاردهی و خشک کردن به روش جت برخوردی روی تغییرات رنگ برنج نیم پز. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛15(5 (پیاپی 59) ):679-690. Available from: https://sid.ir/paper/362572/fa

    IEEE: کپی

    غلامرضا چگینی، و ایمان حسن زاده، “اثر بخاردهی و خشک کردن به روش جت برخوردی روی تغییرات رنگ برنج نیم پز،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 5 (پیاپی 59) ، pp. 679–690، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/362572/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button