APA:
کپیچگینی، غلامرضا، و حسن زاده، ایمان. (1398). اثر بخاردهی و خشک کردن به روش جت برخوردی روی تغییرات رنگ برنج نیم پز. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 15(5 (پیاپی 59) )، 679-690. SID. https://sid.ir/paper/362572/fa
Vancouver:
کپیچگینی غلامرضا، حسن زاده ایمان. اثر بخاردهی و خشک کردن به روش جت برخوردی روی تغییرات رنگ برنج نیم پز. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛15(5 (پیاپی 59) ):679-690. Available from: https://sid.ir/paper/362572/fa
IEEE:
کپیغلامرضا چگینی، و ایمان حسن زاده، “اثر بخاردهی و خشک کردن به روش جت برخوردی روی تغییرات رنگ برنج نیم پز،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 5 (پیاپی 59) ، pp. 679–690، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/362572/fa