مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

406
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

463
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

کاربرد روش سطح پاسخ در بهینه سازی شاخص های نیم جوش کردن برای پیش بینی بیشترین راندمان برنج سالم

صفحات

 صفحه شروع 59 | صفحه پایان 70

چکیده

نیم جوش کردن, یک فرآیند هیدروگرمایی است و شامل سه مرحله غوطه وری, بخاردهی و خشک کردن شلتوک می باشد. در این تحقیق از روش سطح پاسخ و طرح مرکب مرکزی برای بهینه سازی شاخص های نیم جوش کردن (دمای غوطه وری و زمان بخاردهی) استفاده گردید. نمونه ها بعد از غوطه وری (55, 60, 65, 70 و 75 درجه سلسیوس) و بخاردهی (2, 4, 6, 8 و 10 دقیقه), طی 3 روز تحت شرایط محیطی تا رسیدن رطوبت نهایی به 11% (بر پایه تر) خشک شده اند. برای هر پاسخ با استفاده از تجزیه رگرسیون خطی چندگانه, مدل های چندجمله ای درجه ی دوم به دست آمد. تجزیه واریانس (ANOVA) برای بررسی صحت و دقت مدل برازش شده انجام شد. نتایج نشان داد که تأثیر مربع دمای غوطه وری و مربع زمان بخاردهی بر مقدار راندمان برنج سالم معنی دار P.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    تقی نژاد، ابراهیم. (1396). کاربرد روش سطح پاسخ در بهینه سازی شاخص های نیم جوش کردن برای پیش بینی بیشترین راندمان برنج سالم. تحقیقات سامانه ها و مکانیزاسیون کشاورزی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، 18(68 )، 59-70. SID. https://sid.ir/paper/267906/fa

    Vancouver: کپی

    تقی نژاد ابراهیم. کاربرد روش سطح پاسخ در بهینه سازی شاخص های نیم جوش کردن برای پیش بینی بیشترین راندمان برنج سالم. تحقیقات سامانه ها و مکانیزاسیون کشاورزی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)[Internet]. 1396؛18(68 ):59-70. Available from: https://sid.ir/paper/267906/fa

    IEEE: کپی

    ابراهیم تقی نژاد، “کاربرد روش سطح پاسخ در بهینه سازی شاخص های نیم جوش کردن برای پیش بینی بیشترین راندمان برنج سالم،” تحقیقات سامانه ها و مکانیزاسیون کشاورزی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، vol. 18، no. 68 ، pp. 59–70، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/267906/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button