مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

432
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

526
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

سنجش سطح پایداری در فعالیت های کارآفرینانه کشاورزی استان کرمانشاه

صفحات

 صفحه شروع 243 | صفحه پایان 256

چکیده

 زمینه: بررسی و شناخت وضعیت و تنگناهای توسعه ی فعالیت های کارآفرینانه به لحاظ پایداری, از جمله مسایلی است که امروزه در برنامه ریزی و سیاست گذاری کسب و کارهای کارآفرینانه مورد توجه قرار گرفته است. هدف: پژوهش حاضر با هدف سنجش سطح پایداری در فعالیت های کارآفرینانه کشاورزی در استان کرمانشاه انجام شد. روش بررسی: این تحقیق از نوع کاربردی و روش انجام آن توصیفی پیمایشی است. به منظور جمع آوری داده های مورد نیاز از دو روش اسنادی و میدانی (پرسش نامه) استفاده شد که روایی محتوایی آن توسط تعدادی از کارشناسان و اساتید گروه کشاورزی و کارآفرینی دانشگاه رازی کرمانشاه مورد بررسی, اصلاح و تایید قرار گرفت. ضریب اعتبار پرسشنامه کارآفرینان کشاورزی و کارشناسان 72/0 و 82/0 به دست آمد. سطح تحلیل پژوهش فعالیت های کارآفرینانه کشاورزی و واحد تحلیل کارآفرینان کشاورزی (72) و کارشناسان و متخصصان (27) است. برای تجزیه و تحلیل داده ها از روش های آماری و الگوی ISDM استفاده شده است. یافته ها: واحدهای کارآفرینی استان کرمانشاه به دلیل رعایت کردن شاخص های مهمی مانند توجه به منابع طبیعی, استفاده از دانش بومی, استفاده از سموم کم, مشارکت و همکاری, ارتباط با مراکز مشاوره, وابستگی به کمک و یارانه دولتی و آگاهی نداشتن خریداران از محصولات در حالت نسبتاً پایدار قرار گرفته اند. بر اساس نتایج به دست آمده از شاخص ترکیبی کل, از میان 72 واحد کارآفرینی بررسی شده, 14 واحد در حالت ناپایدار, 22 واحد نسبتاً ناپایدار, 23 واحد نسبتاً پایدار و 13 واحد در حالت پایدار قرار دارند. بحث و نتیجه گیری: نتایج به دست آمده نشان می دهند که توسعه فعالیت های کارآفرینانه در فعالیت های کشاورزی مطالعه شده در مجموع در سطح نسبتاً پایداری قرار دارند که بین ابعاد بررسی شده, بعد اقتصادی و اجتماعی به ترتیب بهترین و بدترین وضعیت پایداری را دارند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    احسانی فر، تهمینه، رستمی، فرحناز، نادری، نادر، و خوش خوی، شهاب. (1398). سنجش سطح پایداری در فعالیت های کارآفرینانه کشاورزی استان کرمانشاه. علوم و تکنولوژی محیط زیست، 21(6 (پیاپی 85) )، 243-256. SID. https://sid.ir/paper/363526/fa

    Vancouver: کپی

    احسانی فر تهمینه، رستمی فرحناز، نادری نادر، خوش خوی شهاب. سنجش سطح پایداری در فعالیت های کارآفرینانه کشاورزی استان کرمانشاه. علوم و تکنولوژی محیط زیست[Internet]. 1398؛21(6 (پیاپی 85) ):243-256. Available from: https://sid.ir/paper/363526/fa

    IEEE: کپی

    تهمینه احسانی فر، فرحناز رستمی، نادر نادری، و شهاب خوش خوی، “سنجش سطح پایداری در فعالیت های کارآفرینانه کشاورزی استان کرمانشاه،” علوم و تکنولوژی محیط زیست، vol. 21، no. 6 (پیاپی 85) ، pp. 243–256، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/363526/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button