APA:
کپیپیرسا، سجاد، و مظهری، محمدمهدی. (1398). افزایش کیفیت و زمان ماندگاری کنسانتره سیب با استفاده از اسید ال-آسکوربیک. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 29(1 )، 15-26. SID. https://sid.ir/paper/365581/fa
Vancouver:
کپیپیرسا سجاد، مظهری محمدمهدی. افزایش کیفیت و زمان ماندگاری کنسانتره سیب با استفاده از اسید ال-آسکوربیک. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1398؛29(1 ):15-26. Available from: https://sid.ir/paper/365581/fa
IEEE:
کپیسجاد پیرسا، و محمدمهدی مظهری، “افزایش کیفیت و زمان ماندگاری کنسانتره سیب با استفاده از اسید ال-آسکوربیک،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 29، no. 1 ، pp. 15–26، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/365581/fa