APA:
کپیشیخ الاسلامی، زهرا، کریمی، مهدی، هجرانی، تکتم، و بیدلی، نپتون. (1397). بهبود زمان ماندگاری و کیفیت نان تافتون با استفاده از پوره و کنسانتره آلو. تحقیقات کشاورزی ایران، 37(1 )، 67-74. SID. https://sid.ir/paper/360441/fa
Vancouver:
کپیشیخ الاسلامی زهرا، کریمی مهدی، هجرانی تکتم، بیدلی نپتون. بهبود زمان ماندگاری و کیفیت نان تافتون با استفاده از پوره و کنسانتره آلو. تحقیقات کشاورزی ایران[Internet]. 1397؛37(1 ):67-74. Available from: https://sid.ir/paper/360441/fa
IEEE:
کپیزهرا شیخ الاسلامی، مهدی کریمی، تکتم هجرانی، و نپتون بیدلی، “بهبود زمان ماندگاری و کیفیت نان تافتون با استفاده از پوره و کنسانتره آلو،” تحقیقات کشاورزی ایران، vol. 37، no. 1 ، pp. 67–74، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/360441/fa