APA:
کپیطالب پور، حسنا، رضوی، سیدهادی، هاشمی روان، مهناز، و افسر، علی. (1393). بررسی فاکتورهای زنده مانی باکتری در دوره نگهداری چیپس سیب زمینی پروبیوتیک. علوم و صنایع غذایی ایران، 11(44)، 105-115. SID. https://sid.ir/paper/474728/fa
Vancouver:
کپیطالب پور حسنا، رضوی سیدهادی، هاشمی روان مهناز، افسر علی. بررسی فاکتورهای زنده مانی باکتری در دوره نگهداری چیپس سیب زمینی پروبیوتیک. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛11(44):105-115. Available from: https://sid.ir/paper/474728/fa
IEEE:
کپیحسنا طالب پور، سیدهادی رضوی، مهناز هاشمی روان، و علی افسر، “بررسی فاکتورهای زنده مانی باکتری در دوره نگهداری چیپس سیب زمینی پروبیوتیک،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 44، pp. 105–115، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/474728/fa