APA:
کپیفتح اله زاده، لیلا، میرقلنج، سیدعلی، کیان فر، روح اله، و قشلاق علیایی، مجید. (1397). اثرات افزودن سطوح مختلف اسید چرب لینولئیک کنژوگه (CLA) در جیره مرغ های تخم گذار در دوره پس از تولک بری بر عملکرد تولید, پاسخ سیستم ایمنی و برخی فراسنجه های خونی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، 28(2 )، 97-109. SID. https://sid.ir/paper/365591/fa
Vancouver:
کپیفتح اله زاده لیلا، میرقلنج سیدعلی، کیان فر روح اله، قشلاق علیایی مجید. اثرات افزودن سطوح مختلف اسید چرب لینولئیک کنژوگه (CLA) در جیره مرغ های تخم گذار در دوره پس از تولک بری بر عملکرد تولید, پاسخ سیستم ایمنی و برخی فراسنجه های خونی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1397؛28(2 ):97-109. Available from: https://sid.ir/paper/365591/fa
IEEE:
کپیلیلا فتح اله زاده، سیدعلی میرقلنج، روح اله کیان فر، و مجید قشلاق علیایی، “اثرات افزودن سطوح مختلف اسید چرب لینولئیک کنژوگه (CLA) در جیره مرغ های تخم گذار در دوره پس از تولک بری بر عملکرد تولید, پاسخ سیستم ایمنی و برخی فراسنجه های خونی،” پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، vol. 28، no. 2 ، pp. 97–109، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/365591/fa