مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

368
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

525
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات افزودن سطوح مختلف اسید چرب لینولئیک کنژوگه (CLA) در جیره مرغ های تخم گذار در دوره پس از تولک بری بر عملکرد تولید، پاسخ سیستم ایمنی و برخی فراسنجه های خونی

صفحات

 صفحه شروع 97 | صفحه پایان 109

چکیده

 زمینه مطالعاتی: تاثیر مکمل CLA بر عملکرد مرغ های تخمگذار بررسی می گردد. هدف: اثرات سطوح مختلف CLA بر عملکرد تولید تخم مرغ, برخی ازفراسنجه های خونی و پاسخ سیستم ایمنی مرغ های تخم گذار در دوره پس از دوره تولک بری بررسی می گردد. روش کار: تعداد 60 قطعه مرغ تخم گذار لگهورن سویه های-لاین W-36 در دوره پس از تولک بری (سن 78 هفتگی) در قالب طرح کاملا تصادفی به 3 تیمار با 5 تکرار 4 قطعه ای اختصاص داده شدند و با جیره های آزمایشی به مدت 4 هفته تغذیه شدند. جیره های آزمایشی شامل جیره شاهد (حاوی صفر درصد (CLA, 25/0 درصد CLA خالص و 5/0 درصد CLA خالص بودند. نتایج: نتایج نشان داد که در کل دوره آزمایشی, درصد تولید و توده تخم مرغ پرندگان دریافت کننده جیره حاوی 5/0 درصد CLA به طور معنی داری بالاتر از پرندگان دریافت کننده جیره های شاهد و جیره حاوی 25/0 درصد CLA بود (05/0 (P<. کلسترول کل, HDL (لیپوپروتئین با چگالی بالا), LDL(یپوپروتئین با چگالی پایین), VLDL (لیپوپروتئین با چگالی خیلی پایین) و همچنین ظرفیت آنتی کسیدانی تام سرم خون تحت تاثیرسطوح CLA قرار نگرفت (05/0 (P> درمقابل با افزایش مقدار CLA در جیره, میزان تری گلیسرید کل خون کاهش معنی داری نشان داد (05/0 (P>. ارزیابی سیستم ایمنی نیز نشان داد که با افزودن CLA تا 5/0 درصد جیره, تولید ایمونوگلوبولین G, ایمونوگلوبولین M و ایمونوگلوبولین کل درخون پرندگان بطور معنی داری افزایش یافت (05/0 (P<. نتیجه گیری نهایی: از این آزمایش چنین نتیجه گیری می-شود که استفاده از 5/0 درصد CLAدر جیره مرغ های تخم گذار در دوره پس از دوره تولک بری, می تواند با بهبود سیستم ایمنی پرندگان, عملکرد تولید تخم مرغ و توده تولیدی تخم مرغ را بهبود و میزان تری گلیسرید خون پرندگان را کاهش دهد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فتح اله زاده، لیلا، میرقلنج، سیدعلی، کیان فر، روح اله، و قشلاق علیایی، مجید. (1397). اثرات افزودن سطوح مختلف اسید چرب لینولئیک کنژوگه (CLA) در جیره مرغ های تخم گذار در دوره پس از تولک بری بر عملکرد تولید, پاسخ سیستم ایمنی و برخی فراسنجه های خونی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، 28(2 )، 97-109. SID. https://sid.ir/paper/365591/fa

    Vancouver: کپی

    فتح اله زاده لیلا، میرقلنج سیدعلی، کیان فر روح اله، قشلاق علیایی مجید. اثرات افزودن سطوح مختلف اسید چرب لینولئیک کنژوگه (CLA) در جیره مرغ های تخم گذار در دوره پس از تولک بری بر عملکرد تولید, پاسخ سیستم ایمنی و برخی فراسنجه های خونی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1397؛28(2 ):97-109. Available from: https://sid.ir/paper/365591/fa

    IEEE: کپی

    لیلا فتح اله زاده، سیدعلی میرقلنج، روح اله کیان فر، و مجید قشلاق علیایی، “اثرات افزودن سطوح مختلف اسید چرب لینولئیک کنژوگه (CLA) در جیره مرغ های تخم گذار در دوره پس از تولک بری بر عملکرد تولید, پاسخ سیستم ایمنی و برخی فراسنجه های خونی،” پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، vol. 28، no. 2 ، pp. 97–109، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/365591/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button