APA:
کپیذاکریان، ف.، سفیدکن، ف.، عباس زاده، ب.، و کلاته جاری، س.. (1399). اثر تنش آبی و قارچ میکوریزا در مقدار اسانس و ترکیبات مرزه سهندی. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 22(3 )، 789-799. SID. https://sid.ir/paper/365607/fa
Vancouver:
کپیذاکریان ف.، سفیدکن ف.، عباس زاده ب.، کلاته جاری س.. اثر تنش آبی و قارچ میکوریزا در مقدار اسانس و ترکیبات مرزه سهندی. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1399؛22(3 ):789-799. Available from: https://sid.ir/paper/365607/fa
IEEE:
کپیف. ذاکریان، ف. سفیدکن، ب. عباس زاده، و س. کلاته جاری، “اثر تنش آبی و قارچ میکوریزا در مقدار اسانس و ترکیبات مرزه سهندی،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 22، no. 3 ، pp. 789–799، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/365607/fa