APA:
کپیحجتی، محمد، و علیزاده بهبهانی، بهروز. (1400). بررسی اثر روش استخراج با حلال های آب و متانول بر ویژگی های ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصاره گیاه بن سرخ: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی “ in vitro”. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 17(1 (پیاپی 67) )، 83-91. SID. https://sid.ir/paper/365886/fa
Vancouver:
کپیحجتی محمد، علیزاده بهبهانی بهروز. بررسی اثر روش استخراج با حلال های آب و متانول بر ویژگی های ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصاره گیاه بن سرخ: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی “ in vitro”. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛17(1 (پیاپی 67) ):83-91. Available from: https://sid.ir/paper/365886/fa
IEEE:
کپیمحمد حجتی، و بهروز علیزاده بهبهانی، “بررسی اثر روش استخراج با حلال های آب و متانول بر ویژگی های ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصاره گیاه بن سرخ: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی “ in vitro”،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 1 (پیاپی 67) ، pp. 83–91، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/365886/fa