APA:
کپینوشاد، محمد، علیزاده بهبهانی، بهروز، و دهقانی، سمیرا. (1399). بررسی اثر روش استخراج با حلال های آب و اتانول بر بازده استخراج, ترکیبات فنولی, فعالیت آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره گیاه پولک. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(100 )، 117-125. SID. https://sid.ir/paper/72071/fa
Vancouver:
کپینوشاد محمد، علیزاده بهبهانی بهروز، دهقانی سمیرا. بررسی اثر روش استخراج با حلال های آب و اتانول بر بازده استخراج, ترکیبات فنولی, فعالیت آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره گیاه پولک. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(100 ):117-125. Available from: https://sid.ir/paper/72071/fa
IEEE:
کپیمحمد نوشاد، بهروز علیزاده بهبهانی، و سمیرا دهقانی، “بررسی اثر روش استخراج با حلال های آب و اتانول بر بازده استخراج, ترکیبات فنولی, فعالیت آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره گیاه پولک،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 100 ، pp. 117–125، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72071/fa