مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

357
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر پوترسین و ژل آلوئه ورا بر شاخص های بیوشیمیایی میوه هلو رقم ردتاپ در طول انبارداری

صفحات

 صفحه شروع 159 | صفحه پایان 170

چکیده

 استفاده از ترکیبات طبیعی جهت حفظ سلامتی انسان و امنیت غذایی, به عنوان نگهدارنده محصولات غذایی روبه گسترش است. هدف از انجام پژوهش حاضر بررسی امکان استفاده از پوشش پوترسین در چهار سطح (صفر و 2, 4, 6 میلی مولار), ژل آلوئه ورا در چهار سطح (صفر, 15, 30 و 45 درصد) و تاثیر زمان نگهداری (15, 30 و 45 روز) برای میوه هلو بوده است. پس از پوشش دهی میوه ها در دمای 1-درجه سانتی گراد و رطوبت 95-90٪ , در سردخانه نگهداری شدند. اندازه گیری شاخص های میزان ویتامین ث, مواد جامد محلول, اسیدیته کل, فنل کل, کاروتنوئیدها و فلاونوئیدها, صورت گرفت. بر اساس جدول تجزیه واریانس, اثرات سه گانه تیمارها در تمامی شاخص ها در سطح احتمال 1% معنی دار بودند. نتایج نشان دادند که در صفات اسیدیته کل (84/0 درصد) و فلاونوئیدها (23/50 میلی گرم در یک گرم وزن تر) بیش ترین مقدار در پوشش ترکیبی پوترسین 6 میلی مولار و آلوئه ورا 15% به دست آمد. مواد جامد محلول بیشتر در پوشش ترکیبی پوترسین 2 میلی مولار و آلوئه ورا 45% مشاهده شد (18/15 درصد بریکس). بیش ترین مقدار ویتامین ث (89/10 میلی گرم اسید آسکوربیک در 100 گرم نمونه در 15 روز اول) و کاروتنوئیدها (86/94 میلی گرم بر گرم وزن تر نمونه) در پوشش ترکیبی پوترسین 6 میلی مولار و آلوئه ورا 30% حاصل شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    درخشان، ندا، شکوهیان، علی اکبر، و فتحی آچاچلوئی، بهرام. (1398). اثر پوترسین و ژل آلوئه ورا بر شاخص های بیوشیمیایی میوه هلو رقم ردتاپ در طول انبارداری. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 15(1 (پیاپی 55) )، 159-170. SID. https://sid.ir/paper/366081/fa

    Vancouver: کپی

    درخشان ندا، شکوهیان علی اکبر، فتحی آچاچلوئی بهرام. اثر پوترسین و ژل آلوئه ورا بر شاخص های بیوشیمیایی میوه هلو رقم ردتاپ در طول انبارداری. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛15(1 (پیاپی 55) ):159-170. Available from: https://sid.ir/paper/366081/fa

    IEEE: کپی

    ندا درخشان، علی اکبر شکوهیان، و بهرام فتحی آچاچلوئی، “اثر پوترسین و ژل آلوئه ورا بر شاخص های بیوشیمیایی میوه هلو رقم ردتاپ در طول انبارداری،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 1 (پیاپی 55) ، pp. 159–170، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/366081/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button