APA:
کپیدرخشان، ندا، شکوهیان، علی اکبر، و فتحی آچاچلوئی، بهرام. (1398). اثر پوترسین و ژل آلوئه ورا بر شاخص های بیوشیمیایی میوه هلو رقم ردتاپ در طول انبارداری. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 15(1 (پیاپی 55) )، 159-170. SID. https://sid.ir/paper/366081/fa
Vancouver:
کپیدرخشان ندا، شکوهیان علی اکبر، فتحی آچاچلوئی بهرام. اثر پوترسین و ژل آلوئه ورا بر شاخص های بیوشیمیایی میوه هلو رقم ردتاپ در طول انبارداری. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛15(1 (پیاپی 55) ):159-170. Available from: https://sid.ir/paper/366081/fa
IEEE:
کپیندا درخشان، علی اکبر شکوهیان، و بهرام فتحی آچاچلوئی، “اثر پوترسین و ژل آلوئه ورا بر شاخص های بیوشیمیایی میوه هلو رقم ردتاپ در طول انبارداری،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 1 (پیاپی 55) ، pp. 159–170، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/366081/fa