APA:
کپیامامی فر، آریو. (1393). ارزیابی تاثیر ژل آلوئه ورا به عنوان پوشش خوراکی بر ویژگی های میکروبی, فیزیکوشیمیایی و حسی توت فرنگی تازه طی انبارداری. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 2(6)، 15-29. SID. https://sid.ir/paper/502058/fa
Vancouver:
کپیامامی فر آریو. ارزیابی تاثیر ژل آلوئه ورا به عنوان پوشش خوراکی بر ویژگی های میکروبی, فیزیکوشیمیایی و حسی توت فرنگی تازه طی انبارداری. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1393؛2(6):15-29. Available from: https://sid.ir/paper/502058/fa
IEEE:
کپیآریو امامی فر، “ارزیابی تاثیر ژل آلوئه ورا به عنوان پوشش خوراکی بر ویژگی های میکروبی, فیزیکوشیمیایی و حسی توت فرنگی تازه طی انبارداری،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 2، no. 6، pp. 15–29، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/502058/fa