APA:
کپیحساس، بهارک، ناطقی، لیلا، و شهاب لواسانی، علیرضا. (1398). بررسی خواص فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی پنیر کوزه کم چرب حاوی پودر بتاگلوکان و عصاره اتانولی پونه کوهی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 15(1 (پیاپی 55) )، 181-198. SID. https://sid.ir/paper/366534/fa
Vancouver:
کپیحساس بهارک، ناطقی لیلا، شهاب لواسانی علیرضا. بررسی خواص فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی پنیر کوزه کم چرب حاوی پودر بتاگلوکان و عصاره اتانولی پونه کوهی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛15(1 (پیاپی 55) ):181-198. Available from: https://sid.ir/paper/366534/fa
IEEE:
کپیبهارک حساس، لیلا ناطقی، و علیرضا شهاب لواسانی، “بررسی خواص فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی پنیر کوزه کم چرب حاوی پودر بتاگلوکان و عصاره اتانولی پونه کوهی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 1 (پیاپی 55) ، pp. 181–198، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/366534/fa