مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

768
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

303
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر پودر توده زیستی اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر سفید ایرانی پروبیوتیک حاوی پودر پونه کوهی تهیه شده به روش فراپالایش

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 10

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

فدایی نوغانی، وجیهه، مزینانی، صدیقه، خسروی دارانی، کیانوش، اسلامی مشکنانی، عاطفه، و میرزاده، ابوالفضل. (1394). اثر پودر توده زیستی اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر سفید ایرانی پروبیوتیک حاوی پودر پونه کوهی تهیه شده به روش فراپالایش. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 2(7)، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/508554/fa

Vancouver: کپی

فدایی نوغانی وجیهه، مزینانی صدیقه، خسروی دارانی کیانوش، اسلامی مشکنانی عاطفه، میرزاده ابوالفضل. اثر پودر توده زیستی اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر سفید ایرانی پروبیوتیک حاوی پودر پونه کوهی تهیه شده به روش فراپالایش. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1394؛2(7):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/508554/fa

IEEE: کپی

وجیهه فدایی نوغانی، صدیقه مزینانی، کیانوش خسروی دارانی، عاطفه اسلامی مشکنانی، و ابوالفضل میرزاده، “اثر پودر توده زیستی اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر سفید ایرانی پروبیوتیک حاوی پودر پونه کوهی تهیه شده به روش فراپالایش،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 2، no. 7، pp. 1–10، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/508554/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button