APA:
کپیفدایی نوغانی، وجیهه، مزینانی، صدیقه، خسروی دارانی، کیانوش، اسلامی مشکنانی، عاطفه، و میرزاده، ابوالفضل. (1394). اثر پودر توده زیستی اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر سفید ایرانی پروبیوتیک حاوی پودر پونه کوهی تهیه شده به روش فراپالایش. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 2(7)، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/508554/fa
Vancouver:
کپیفدایی نوغانی وجیهه، مزینانی صدیقه، خسروی دارانی کیانوش، اسلامی مشکنانی عاطفه، میرزاده ابوالفضل. اثر پودر توده زیستی اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر سفید ایرانی پروبیوتیک حاوی پودر پونه کوهی تهیه شده به روش فراپالایش. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1394؛2(7):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/508554/fa
IEEE:
کپیوجیهه فدایی نوغانی، صدیقه مزینانی، کیانوش خسروی دارانی، عاطفه اسلامی مشکنانی، و ابوالفضل میرزاده، “اثر پودر توده زیستی اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر سفید ایرانی پروبیوتیک حاوی پودر پونه کوهی تهیه شده به روش فراپالایش،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 2، no. 7، pp. 1–10، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/508554/fa