APA:
کپیمهدی زاده، تورج، شیخکانلوی میلان، حسن، و مجدرلنگرودی، علی. (1397). ماندگاری باکتری پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و تاثیرآن بر ویژگی های میکروبی, شیمیایی و حسی در پنیر سنتی کوزه. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 13(4 )، 51-60. SID. https://sid.ir/paper/121142/fa
Vancouver:
کپیمهدی زاده تورج، شیخکانلوی میلان حسن، مجدرلنگرودی علی. ماندگاری باکتری پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و تاثیرآن بر ویژگی های میکروبی, شیمیایی و حسی در پنیر سنتی کوزه. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1397؛13(4 ):51-60. Available from: https://sid.ir/paper/121142/fa
IEEE:
کپیتورج مهدی زاده، حسن شیخکانلوی میلان، و علی مجدرلنگرودی، “ماندگاری باکتری پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و تاثیرآن بر ویژگی های میکروبی, شیمیایی و حسی در پنیر سنتی کوزه،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 4 ، pp. 51–60، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121142/fa