APA:
کپیزنگنه، نگین، برزگر، حسن، علیزاده بهبهانی، بهروز، و مهرنیا، محمدامین. (1399). بررسی اثر سطوح مختلف ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگی های تغذیه ای, فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 16(2 (پیاپی 62) )، 207-220. SID. https://sid.ir/paper/366535/fa
Vancouver:
کپیزنگنه نگین، برزگر حسن، علیزاده بهبهانی بهروز، مهرنیا محمدامین. بررسی اثر سطوح مختلف ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگی های تغذیه ای, فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛16(2 (پیاپی 62) ):207-220. Available from: https://sid.ir/paper/366535/fa
IEEE:
کپینگین زنگنه، حسن برزگر، بهروز علیزاده بهبهانی، و محمدامین مهرنیا، “بررسی اثر سطوح مختلف ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگی های تغذیه ای, فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 2 (پیاپی 62) ، pp. 207–220، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/366535/fa