APA:
کپیانور، عادیه، ناصحی، بهزاد، نوشاد، محمد، و برزگر، حسن. (1398). بهبود ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ارزش تغذیه ای کیک اسفنجی با استفاده از پسماند میوه به. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 15(3 (57 پیاپی) )، 69-79. SID. https://sid.ir/paper/362010/fa
Vancouver:
کپیانور عادیه، ناصحی بهزاد، نوشاد محمد، برزگر حسن. بهبود ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ارزش تغذیه ای کیک اسفنجی با استفاده از پسماند میوه به. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛15(3 (57 پیاپی) ):69-79. Available from: https://sid.ir/paper/362010/fa
IEEE:
کپیعادیه انور، بهزاد ناصحی، محمد نوشاد، و حسن برزگر، “بهبود ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ارزش تغذیه ای کیک اسفنجی با استفاده از پسماند میوه به،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 3 (57 پیاپی) ، pp. 69–79، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/362010/fa