مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

355
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

488
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تولید نانودیسپرسیون کورکومین با استفاده از دو روش آب مادون بحرانی و روش جایگزینی حلال و ارزیابی ویژگی های فیزیکی شیمیایی، رئولوژیکی، آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی آنها

صفحات

 صفحه شروع 89 | صفحه پایان 99

چکیده

 زمینه مطالعاتی: کورکومین به عنوان رنگدانه طبیعی موجود در زردچوبه دارای خواص منحصر به فردی می باشد که قابلیت استفاده از آن در فرمولاسیون های غذایی و دارویی را افزایش داده است. حلالیت پایین این ماده در سیستم های آبی از محدودیت های اصلی کاربرد کورکومین می باشد. هدف: هدف از تحقیق حاضر تولید نانودیسپرسیون کورکومین در آب برای افزایش حلالیت آن می باشد. روش کار: نانودیسپرسیون کورکومینتوسط روش نوین آب مادون بحرانی و روش متداول جایگزینی حلال بر پایه اتیل استات و با استفاده از امولسیفایر تویین20 تولید و ویژگی های فیزیکی شیمیایی, رئولوژیکی, پایداری فیزیکی, ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی نانودیسپرسیون های تولیدی با هم مقایسه گردید. نتایج: نتایج آنالیز پراکندگی نور دینامیکی نشان داد که نانودیسپرسیون کورکومین تولیدی توسط روش نوین استفاده از آب مادون بحرانی دارای کمترین اندازه ذره (nm 1/10) و شاخص پراکندگی (06/0) و بیشترین قابلیت هدایت (ms/cm 401/0) و مقدار پتانسیل زتا (mV 8/15-) در مقایسه با روش جایگزینی حلال می باشد. نتایج حاصل همچنین نشان داد که نانودیسپرسیون کورکومین حاصل با روش نوین آب مادون بحرانی رنگ زرد روشن (55/2=b) با کدورت کمتر (NTU 063/0) و ویسکوزیته پایین در مقایسه با خواص مذکور نانودیسپرسیون کورکومین تولیدی با روش جایگزینی حلال است. نتیجه گیری نهایی: نانودیسپرسیون تولید شده با روش آب مادون بحرانی دارای بالاترین خاصیت آنتی اکسیدانی در مقایسه با محلول کورکومین در آب و خاصیت ضدباکتریایی در برابر باکتری های گرم مثبت و گرم منفی می باشد. علاوه بر این نانودیسپرسیون تولیدی با روش نوین یعنی آب مادون بحرانی, دارای پایداری فیزیکی در ظرف مدت زمان سه ماه می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سیار، زهرا، و جعفریزاده مالمیری، هدا. (1398). تولید نانودیسپرسیون کورکومین با استفاده از دو روش آب مادون بحرانی و روش جایگزینی حلال و ارزیابی ویژگی های فیزیکی شیمیایی, رئولوژیکی, آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی آنها. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 29(4 )، 89-99. SID. https://sid.ir/paper/366615/fa

    Vancouver: کپی

    سیار زهرا، جعفریزاده مالمیری هدا. تولید نانودیسپرسیون کورکومین با استفاده از دو روش آب مادون بحرانی و روش جایگزینی حلال و ارزیابی ویژگی های فیزیکی شیمیایی, رئولوژیکی, آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی آنها. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1398؛29(4 ):89-99. Available from: https://sid.ir/paper/366615/fa

    IEEE: کپی

    زهرا سیار، و هدا جعفریزاده مالمیری، “تولید نانودیسپرسیون کورکومین با استفاده از دو روش آب مادون بحرانی و روش جایگزینی حلال و ارزیابی ویژگی های فیزیکی شیمیایی, رئولوژیکی, آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی آنها،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 29، no. 4 ، pp. 89–99، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/366615/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button