APA:
کپیسیار، زهرا، و جعفریزاده مالمیری، هدا. (1398). تولید نانودیسپرسیون کورکومین با استفاده از دو روش آب مادون بحرانی و روش جایگزینی حلال و ارزیابی ویژگی های فیزیکی شیمیایی, رئولوژیکی, آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی آنها. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 29(4 )، 89-99. SID. https://sid.ir/paper/366615/fa
Vancouver:
کپیسیار زهرا، جعفریزاده مالمیری هدا. تولید نانودیسپرسیون کورکومین با استفاده از دو روش آب مادون بحرانی و روش جایگزینی حلال و ارزیابی ویژگی های فیزیکی شیمیایی, رئولوژیکی, آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی آنها. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1398؛29(4 ):89-99. Available from: https://sid.ir/paper/366615/fa
IEEE:
کپیزهرا سیار، و هدا جعفریزاده مالمیری، “تولید نانودیسپرسیون کورکومین با استفاده از دو روش آب مادون بحرانی و روش جایگزینی حلال و ارزیابی ویژگی های فیزیکی شیمیایی, رئولوژیکی, آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی آنها،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 29، no. 4 ، pp. 89–99، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/366615/fa