Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

684
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

498
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر آنزیم های فیتاز نوترکیب باکتریایی و قارچی به همراه نمونه تجاری بر عملکرد، غلظت کلسیم و فسفر استخوان و سرم خون در جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 79 | صفحه پایان 90

چکیده

 این پژوهش با هدف مقایسه اثر افزودن آنزیم های فیتاز نوترکیب باکتریایی و قارچی با نمونه تجاری بر عملکرد, فراسنجه های رشد و غلظت کلسیم و فسفر با استفاده از 200 قطعه جوجه گوشتی یک روزه سویه راس 308 در قالب طرح کاملاً تصادفی با پنج تیمار و چهار تکرار انجام گرفت. تیمارها شامل تیمار اول: جیره پایه (بدون آنزیم), تیمار دوم: جیره پایه همراه با آنزیم فیتاز ناتافوس, تیمار سوم: جیره پایه همراه با آنزیم تولیدی باسیلوس سابتلیس, تیمار چهارم: جیره پایه همراه با آنزیم تولیدی اشرشیاکلی و تیمار پنجم: جیره پایه همراه با آنزیم تولیدی قارچ آسپرژیلوس نایجر بودند. نتایج نشان داد که افزودن آنزیم به جیره ها سبب کاهش خوراک مصرفی در دوره رشد, پایانی و کل دوره شد (05/0>P). افزودن آنزیم فیتاز به جیره ها سبب بهبود ضریب تبدیل خوراک در تمامی دوره ها شد (05/0>P). سن و وزن در نقطه عطف تحت تاثیر تیمارهای آزمایشی قرار گرفت (05/0>P). بیشترین غلظت فسفر خون در 21 روزگی متعلق به گروه مصرف کننده آنزیم تجاری بود (05/0>P). میزان فسفر و درصد خاکستر استخوان به طور معنی داری تحت تاثیر آنزیم های مصرفی قرار گرفت (05/0>P). در کل افزودن آنزیم فیتاز به جیره ها سبب بهبود ضریب تبدیل و کاهش مصرف خوراک نسبت به تیمار شاهد شد و اختلافی بین آنزیم تجاری و آنزیم های تولیدی مشاهده نشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کسرایی، مهدی، سریری، ریحانه، حسابی نامقی، علیرضا، نصیری، محمدرضا، و آسوده، احمد. (1398). اثر آنزیم های فیتاز نوترکیب باکتریایی و قارچی به همراه نمونه تجاری بر عملکرد, غلظت کلسیم و فسفر استخوان و سرم خون در جوجه های گوشتی. تحقیقات تولیدات دامی، 8(4 )، 79-90. SID. https://sid.ir/paper/367214/fa

    Vancouver: کپی

    کسرایی مهدی، سریری ریحانه، حسابی نامقی علیرضا، نصیری محمدرضا، آسوده احمد. اثر آنزیم های فیتاز نوترکیب باکتریایی و قارچی به همراه نمونه تجاری بر عملکرد, غلظت کلسیم و فسفر استخوان و سرم خون در جوجه های گوشتی. تحقیقات تولیدات دامی[Internet]. 1398؛8(4 ):79-90. Available from: https://sid.ir/paper/367214/fa

    IEEE: کپی

    مهدی کسرایی، ریحانه سریری، علیرضا حسابی نامقی، محمدرضا نصیری، و احمد آسوده، “اثر آنزیم های فیتاز نوترکیب باکتریایی و قارچی به همراه نمونه تجاری بر عملکرد, غلظت کلسیم و فسفر استخوان و سرم خون در جوجه های گوشتی،” تحقیقات تولیدات دامی، vol. 8، no. 4 ، pp. 79–90، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/367214/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا