APA:
کپیکریمی، احمد. (1385). اثرات استفاده از سطوح مختلف فسفر قابل دسترس با و بدون آنزیم فیتاز بر عملکرد جوجه های گوشتی. علوم کشاورزی ایران، 37(1)، 9-22. SID. https://sid.ir/paper/8357/fa
Vancouver:
کپیکریمی احمد. اثرات استفاده از سطوح مختلف فسفر قابل دسترس با و بدون آنزیم فیتاز بر عملکرد جوجه های گوشتی. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1385؛37(1):9-22. Available from: https://sid.ir/paper/8357/fa
IEEE:
کپیاحمد کریمی، “اثرات استفاده از سطوح مختلف فسفر قابل دسترس با و بدون آنزیم فیتاز بر عملکرد جوجه های گوشتی،” علوم کشاورزی ایران، vol. 37، no. 1، pp. 9–22، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/8357/fa