APA:
کپیزائری، مریم، اسداللهی، سیمین، و هاشمی روان، مهناز. (1398). تاثیر صمغ های دانه لوکاست و زانتان به عنوان جایگزین چربی بر خواص فیزیکوشیمیایی, رئولوژیکی و حسی کیک روغنی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 15(1 (پیاپی 55) )، 55-65. SID. https://sid.ir/paper/367430/fa
Vancouver:
کپیزائری مریم، اسداللهی سیمین، هاشمی روان مهناز. تاثیر صمغ های دانه لوکاست و زانتان به عنوان جایگزین چربی بر خواص فیزیکوشیمیایی, رئولوژیکی و حسی کیک روغنی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛15(1 (پیاپی 55) ):55-65. Available from: https://sid.ir/paper/367430/fa
IEEE:
کپیمریم زائری، سیمین اسداللهی، و مهناز هاشمی روان، “تاثیر صمغ های دانه لوکاست و زانتان به عنوان جایگزین چربی بر خواص فیزیکوشیمیایی, رئولوژیکی و حسی کیک روغنی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 1 (پیاپی 55) ، pp. 55–65، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/367430/fa