APA:
کپیرضایی، راحیل، خمیری، مرتضی، کاشانی نژاد، مهدی، مظاهری تهرانی، مصطفی، و اعلمی، مهران. (1398). پتانسیل بتاگلوکان جهت بهبود کیفیت ماست سویا منجمد تحت شرایط مختلف دوره رساندن. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 15(3 (57 پیاپی) )، 1-12. SID. https://sid.ir/paper/367568/fa
Vancouver:
کپیرضایی راحیل، خمیری مرتضی، کاشانی نژاد مهدی، مظاهری تهرانی مصطفی، اعلمی مهران. پتانسیل بتاگلوکان جهت بهبود کیفیت ماست سویا منجمد تحت شرایط مختلف دوره رساندن. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛15(3 (57 پیاپی) ):1-12. Available from: https://sid.ir/paper/367568/fa
IEEE:
کپیراحیل رضایی، مرتضی خمیری، مهدی کاشانی نژاد، مصطفی مظاهری تهرانی، و مهران اعلمی، “پتانسیل بتاگلوکان جهت بهبود کیفیت ماست سویا منجمد تحت شرایط مختلف دوره رساندن،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 3 (57 پیاپی) ، pp. 1–12، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/367568/fa