APA:
کپیغلامی، فاطمه، اسلامی، صولت، و علوی، سید ابوالحسن. (1400). بررسی تاثیر تلقیح Lactobacillus Casei, به عنوان نگهدارنده زیستی بر کیفیت میکروبی و شیمیایی ماهی شیر(Scomberomorus commerson). تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)، 34(1 (پیاپی 130) )، 131-139. SID. https://sid.ir/paper/367703/fa
Vancouver:
کپیغلامی فاطمه، اسلامی صولت، علوی سید ابوالحسن. بررسی تاثیر تلقیح Lactobacillus Casei, به عنوان نگهدارنده زیستی بر کیفیت میکروبی و شیمیایی ماهی شیر(Scomberomorus commerson). تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1400؛34(1 (پیاپی 130) ):131-139. Available from: https://sid.ir/paper/367703/fa
IEEE:
کپیفاطمه غلامی، صولت اسلامی، و سید ابوالحسن علوی، “بررسی تاثیر تلقیح Lactobacillus Casei, به عنوان نگهدارنده زیستی بر کیفیت میکروبی و شیمیایی ماهی شیر(Scomberomorus commerson)،” تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)، vol. 34، no. 1 (پیاپی 130) ، pp. 131–139، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/367703/fa